Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία
Στιγμιότυπο από το Survivor 5 instagram @survivorgreece

Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Πολλές εκπλήξεις αναμένεται να υπάρξουν στο νέο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (07/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor 5, σε μεγάλη σύγκρουση θα έρθουν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, με την παίκτρια να ξεσπά εναντίον του και να του λέει:Το να με κοροϊδεύετε στην άλλη καλύβα είναι ωραίο τώρα; Τι σου έκανα ρε Σπύρο;”.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε έναν πολύ σημαντικό και απαιτητικό αγώνα, διεκδικώντας την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού, η Βρισηίδα και ο Μαρτίκας θα καβγαδίσουν ξανά, ενώ στη μέση θα μπει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που θα υποστηρίξει την συμπαίκτριά της.

Τέλος, θα μάθουμε τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ενώ υπενθυμίζεται πως ήδη έχει βγει για 10η φορά στον “τάκο” ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή “μάχη” ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, νικητές του δεύτερου αγώνα ασυλίας θα είναι οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να αναγκάζονται να βρεθούν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor: Δείτε το trailer της Τρίτης (07/06)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα