Άνταμ Σάντλερ: Εμφανίστηκε στην τηλεόραση με μαυρισμένο μάτι – Η εξήγησή του δεν είναι “καθόλου κουλ”

Άνταμ Σάντλερ: Εμφανίστηκε στην τηλεόραση με μαυρισμένο μάτι – Η εξήγησή του δεν είναι “καθόλου κουλ”
Ο ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ YouTube

Με ένα χτύπημα κάτω από το μάτι του εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεόραση ο ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ και η εξήγηση για το πώς του συνέβη θα σε κάνει να ταυτιστείς.

Καταστροφικός αποδείχθηκε ο συνδυασμός… κινητό και κρεβάτι για τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Τζορτζ Στεφανόπουλος “Good Morning America” και εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεόραση με εμφανή σημάδια στο πρόσωπό του και συγκεκριμένα με ένα χτύπημα κάω από το μάτι του.

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση των παρουσιαστών για την εμφάνισή του, ο 55χρονος ηθοποιός αστειευόμενος αρχικά και δείχνοντας το σημάδι ανέφερε “αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω, σωστά;” για να πει στη συνέχεια: “Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας και τα σκεπάσματα ήταν πάρα πολύ σφιχτά και είχα το κινητό μου στη μέση του κρεβατιού. Τέντωσα τότε το πόδι μου και κλώτσησα το κινητό και εκείνο πέταξε και με χτύπησε στο κεφάλι! Αρνήθηκα να το αναγνωρίσω, αισθάνθηκα αίμα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει αλλά έπρεπε να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα είχε γίνει αυτό”.

Μάλιστα, ο ίδιος με χιουμοριστική διάθεση ανέφερε πως δεν υπάρχει τίποτα cool γύρω από το χτύπημά του, καθώς όπως εξήγησε, “όταν με βλέπουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης σκέφτονται ότι μου αρέσει να τσακώνομαι και εγώ τους λέω απλά ότι ήταν ένα ατύχημα στο κρεβάτι”.

Η συνέντευξη του Άνταμ Σάντλερ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα