ΚΙΝΑΛ: Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν εχουν θέση στη δημοκρατία μας

ΚΙΝΑΛ: Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν εχουν θέση στη δημοκρατία μας
Την ερχόμενη Κυριακή ανοίγουν οι κάλπες του α' γύρου για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. Σημαντικό θεωρείται το σημερινό debate των 5 από τους 6 υποψήφιους Eurokinissi

Γιώργος Καμίνης και Μαρίνος Σκανδάμης απο το ΚΙΝΑΛ καταδικάζουν τις επιθέσεις στα σπίτια των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Ντούμα.

“Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν έχουν θέση στη δημοκρατία μας” τονίζουν σε κοινή του δήλωση οι τομεάρχες προστασίας του πολίτη του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης και Μαρίνος Σκανδάμης για τις επιθέσεις στα σπίτια του δημοσιιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του προέδρου των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα.

“Οι σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη και του Προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα προκαλούν έντονη ανησυχία και είναι απολύτως καταδικαστέες” τονίζουν στην ανακοίνωσή τους και συμπληρώνουν:

“Τέτοιες μέθοδοι εκφοβισμού και τρομοκρατίας αποτελούν ευθεία επίθεση στην ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης και δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία μας. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Βασίλη Ντούμα”.     

“Οι επιθέσεις αυτές, σε συνδυασμό με την σημερινή επανεμφάνιση του Ρουβίκωνα, οφείλουν να λάβουν την απάντησή τους με τα μέσα που η δημοκρατία μας διαθέτει. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα την εξέλιξη αυτή” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα