J2US: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το show

J2US: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το show
Νίκος Κοκλώνης Instagram

Στο 3ο live του J2US πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποχώρηση. Μάρα Μεϊμαρίδη-Stan ή Δημοσθένης Τζουμάνης-Γιώτα Γρίβα. Ποιο ζευγάρι βρέθηκε εκτός.

Το J2US επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του Alpha και τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται κοινό, παίκτες και κριτική επιτροπή σε ένα ακόμη εντυπωσιακό live που τα είχε όλα.

Το τρίτο κατά σειρά live ωστόσο σηματοδότησε μια νέα αρχή, καθώς ξεκίνησε και το διαγωνιστικό μέρος του show, μιας και στα δυο προηγούμενα επεισόδια κανένα ζευγάρι δεν τέθηκε στη διάθεση του κοινού και δεν αποχώρησε.

Τα ζευγάρια δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι, τα φάλτσα αλλά και τα αυστηρά σχόλια των κριτών είχαν και αυτή τη φορά την τιμητική τους, με τη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan και τον Δημοσθένη Τζουμάνη και τη Γιώτα Γρίβα, να είναι τα δυο ζευγάρια που βρέθηκαν στις χαμηλότερες θέσεις της ψηφοφορίας.

Τελικά, το ζευγάρι που αποχώρησε από το show ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης με τη Γιώτα Γρίβα, οι οποίοι αποχαιρέτησαν το παιχνίδι, σχολιάζοντας πως ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, η οποία ωστόσο έφτασε γρήγορα στο τέλος της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα