MasteChef: Oι συμπαίκτες της Κατερίνας μιλούν – “Μας κούρασε”

MasteChef: Oι συμπαίκτες της Κατερίνας μιλούν – “Μας κούρασε”
Ντέμη, Μαριάννα και Κατερίνα στο MasterChef 4 Glomex

Συμπαίκτες της Κατερίνας σχολίασαν την αποχώρησή της. "Το σημαντικό είναι ότι ξυπνήσαμε σήμερα με μουσική και κανένας δεν είχε πρόβλημα", σημείωσε η Ντέμη.

Στα backstage του MasterChef και στη δοκιμασία των διαγωνιζόμενων στο Νέο Μουσείο του ΟΣΕ, μία μέρα μετά την αποχώρηση της Κατερίνας, βρέθηκε η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου». Οι συμπαίκτες της Κατερίνας σχολίασαν την αποχώρησή της.

Ήταν ένα άτομο που ήμασταν πολύ κοντά. Είναι ένας περίεργος άνθρωπος έχει περάσει πολλά περισσότερα από εμένα. Εκεί που βρίσκαμε τα πατήματα μας εκεί τα χάναμε. Παρ’ όλα αυτά είχαμε πολύ καλή σχέση“, σχολίασε ο φίλος της Σταύρος Βαρθαλίτης

Μας είχε κουράσει. Σέβομαι ότι έχει μεγαλώσει διαφορετικά, αλλά δεν μπορείς να τους αναγκάσεις όλους να το αποδεχτούν. Συζητάγαμε πολλές φορές στο σπίτι ή όπου ήμασταν και χωρίς να είναι στη συζήτηση, θα άκουγε κάτι και θα το σχολίαζε ειρωνικά. Αυτό ήταν κουραστικό και ενοχλητικό. Δεν ήταν καθόλου μαζί μας γιατί γενικά δεν της αρέσει να είναι με κόσμο, αυτό έχω καταλάβει. Από την αρχή του παιχνιδιού δεν άφησε περιθώριο να μας γνωρίσει“, ανέφερε για την Κατερίνα η Μαριάννα Πουλμέντη.

Είχαν γίνει κάποιες δηλώσεις ότι πρέπει πριν φύγω εγώ να φύγει η Κατερίνα. Πρώτος στόχος επετεύχθη. Δεν έχω κάτι μαζί της. Λόγω της ιδιότητάς της όμως θεωρώ ότι είναι ένας μαγειρικός διαγωνισμός και καλό θα ήταν να μείνουμε επαγγελματίες στο τέλος του διαγωνισμού. Τον τελευταίο καιρό λέγαμε ένα γεια. Δεν θα την έκανα παρέα ούτε μέσα ούτε έξω από το σπίτι. Το σημαντικό είναι ότι ξυπνήσαμε σήμερα με μουσική και κανένας δεν είχε πρόβλημα“, σχολίασε η συμπαίκτρια της Ντέμη Γεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα