Μεγάλη Βρετανία: Εγκατέλειψαν επιβάτη με αναπηρία στο αεροπλάνο για περισσότερη από μιάμιση ώρα

Μεγάλη Βρετανία: Εγκατέλειψαν επιβάτη με αναπηρία στο αεροπλάνο για περισσότερη από μιάμιση ώρα
Η Victoria Brignell στο αεροπλάνο twitter

Σοκάρει η ανάλγητη αντιμετώπιση που είχε επιβάτης με αναπηρία σε πτήση, η οποία χρειάστηκε να περιμένει για περισσότερη από 1,5 ώρα "ξεχασμένη" στο αεροπλάνο. "Συγγνώμη" ζήτησε το αεροδρόμιο Gatwick.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η περιπέτεια που αναγκάστηκε να περάσει η Victoria Brignell, επιβάτης με αναπηρία που έμεινε σε ένα αεροπλάνο για περισσότερο από μιάμιση ώρα μετά την προσγείωσή του.

Η Victoria Brignell, η οποία είναι παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, είπε ότι αρχικά της είπαν ότι θα χρειαζόταν 50 λεπτά για να τη βοηθήσει κάποιος να βγει από το αεροσκάφος.

Η μεταχείρισή της προκάλεσε μάλιστα και τις έντονες επικρίσεις της πρώην Παραολυμπιονίκη βαρόνης, Tanni Grey-Thompson, σύμφωνα με το BBC.

Η κα Brignell είπε: «Κλείσαμε τη βοήθεια τρεις μήνες νωρίτερα, τους το υπενθύμισα πριν από δύο εβδομάδες και παρόλα αυτά δεν έλαβα την υπηρεσία που θα περίμενα να έχω».

Η βαρόνη Grey-Thompson είπε ότι ανέλαβε άμεσα δράση όταν έζησε μια παρόμοια εμπειρία πρόσφατα.

Όπως είπε: «Πετούσα για Βερολίνο, το αεροπλάνο καθυστέρησε δυόμισι ώρες, αλλά αφού περίμενα λίγο περισσότερο από μισή ώρα, δεν μπορούσαν να μου δώσουν καμία σαφή ένδειξη για το πότε επρόκειτο να έρθει η βοήθεια.

«Η θέση μου ήταν κοντά στην πύλη, οπότε αποφάσισα να βρεθώ στο πάτωμα για να βγω από το αεροπλάνο».

Το αεροδρόμιο Gatwick ζήτησε συγγνώμη, χαρακτήρισε τη μεταχείριση της κυρίας Brignell ως «απαράδεκτη» και είπε ότι θα ξεκινήσει έρευνα για το γιατί η κα Brignell έμεινε στο αεροπλάνο για τόση ώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα