Καιρός: Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές
Καιρός ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Βελτιώνεται πρόσκαιρα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιώνεται πρόσκαιρα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει θα κυμανθεί σε τιμές κανονικές για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Εβδομαδιαία προοπτική

Πρόσκαιρη η βελτίωση του καιρού καθώς νέα διαταραχή θα μας επηρεάσει την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη. Σαφής η βελτίωση στο τέλος της εβδομάδος.

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, εκτός από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και τη νύχτα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φθάσει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 12 με 13 βαθμούς, και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τη νύχτα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση. Από το απόγευμα οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση που από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ…

Σαν σήμερα στις 31/1/2005 είχαμε χιονοπτώσεις σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα και Βόλο. Αποκλεισμένα χωριά στην Ήπειρο. – Το 2004 εκδηλώθηκαν ισχυρές χιονοπτώσεις σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. – Το 2009 σημειώθηκε χιονόπτωση στα Ιωάννινα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα