Μαστρογεωργίου: Ο Τσίπρας παριστάνει ότι δεν άκουσε όσα είπε ο Μαρινάκης 

Μαστρογεωργίου: Ο Τσίπρας παριστάνει ότι δεν άκουσε όσα είπε ο Μαρινάκης 
O Γιάννης Μαστρογεωργίου Eurokinissi

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν ισχύει ή όχι ότι ο Παππάς ζήτησε από το Μαρινάκη να πληρώσει 20 εκ ευρώ για το κανάλι Καλογρίτσα 

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το εάν ισχύουν ή όχι όσα υποστήριξε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ζητά η Νέα Δημοκρατία, η οποία θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει εκτεθεί τόσο από τις δηλώσεις του επιχειρηματία όσο και με τη στάση της στη συνέχεια.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ειδικότερα ότι ο ο πρωθυπουργός στην ομιλία του χθες το βράδυ επιτέθηκε στη ΝΔ και στον επιχειρηματία προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει στις κατηγορίες και κάνει μάλιστα λόγο για παραλήρημα. 

“Όσο λιγοστεύουν οι μέρες για τις εκλογές, τόσο αυξάνονται οι χυδαίες επιθέσεις του κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι δεν ακούει τις κατηγορίες που τον αφορούν” δήλωσε ειδικότερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μαστρογεωργίου. 

“Αντί να παραληρεί, τον καλούμε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις: Ισχύει ή όχι ότι o κ. Παππάς ζήτησε από τον κ. Μαρινάκη να πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ για το κανάλι του κ. Καλογρίτσα; Κι αν όχι, για ποιο λόγο ο κ. Παππάς δεν έχει ήδη υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση;” πρόσθεσε ο κ.Μαστρογεωργίου και κατέληξε:
 

“Όσο και να φωνάζει υποκριτικά ο κ. Τσίπρας, θα του θέτουμε τα ερωτήματα μέχρι να απαντηθούν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα