Τζέιμι Ντόρναν: “Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ντυμένος γυναίκα”

Τζέιμι Ντόρναν: “Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ντυμένος γυναίκα”
Jamie Dornan Richard Shotwell/Invision/AP

Ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν μίλησε για τη ζωή του με τις τρείς κόρες του, αποκαλύπτοντας πως πολύ συχνά τον ντύνουν με φορέματα, τακούνια και περούκες.

Για τα παιδικά του χρόνια, για τη σχέση του με τις αδερφές του αλλά και τις “αστείες” συνήθειες που έχει αποκτήσει με τις κόρες του, έκανε λόγο ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμι Ντόρναν.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής του Fifty Shades of Grey, παραχώρησε μια συνέντευξη στο διάσημο show της Έλεν ΝτεΤζενέρις και αναφέρθηκε στη ζωή του με τις τρεις κόρες του.

“Έχω δύο αδερφές. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν, με έντυναν συνέχεια με φορέματα, μου έβαζαν βλεφαρίδες και έντονα κραγιόν, με είχαν σαν μία “κούκλα” και με μεταμόρφωναν σε γυναίκα», είπε ο 39χρονος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως η συγκεκριμένη συνήθεια υπάρχει και με τις κόρες του. “Μου το πέρασαν κι εγώ το πέρασα στα κορίτσια μου. Κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά όχι η μία στην άλλη. Το κάνουν σε εμένα. Οπότε, τα τελευταία 39 χρόνια είμαι μία drag queen στην πραγματική μου ζωή”, δήλωσε.

Ο ίδιος αν και λατρεύει τα τρία κορίτσια που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του, παραδέχθηκε πως πάντα ήθελε αν έχει και έναν γιο.

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Αν και μετά από τρεις κόρες, δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν αυτό θα πετύχει. Νομίζω πως θα μας βγει πάλι κοριτσάκι. Και οι τρεις τους βέβαια, έχουν τέτοια ενέργεια που μόνο σε κορίτσια δεν αντιστοιχεί. Τις φωνάζουμε “διαβολάκια της Τανζμανίας”, αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα