Μπράιαν Άνταμς: Σάλος με το ρατσιστικό σχόλιο για “μπα***δους που τρώνε νυχτερίδες”

Μπράιαν Άνταμς: Σάλος με το ρατσιστικό σχόλιο για “μπα***δους που τρώνε νυχτερίδες”
Ο Μπράιαν Άνταμς AP Photo/dpa, Boris Roessler

Ο Καναδός καλλιτέχνης έκανε ένα tweet, το οποίο ναι μεν έσβησε άλλα πρόλαβε να προκαλέσει την οργή και τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης. "Να γίνουν vegan", είπε απευθυνόμενος στους Κινέζους.

Tweet ρατσιστικού περιεχομένου έκανε ο Μπράιαν Άνταμς, με στόχο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το τουρ του που αναβλήθηκε, μαζί και τον προβληματισμό του για το πότο αυτό θα είναι εφικτό να γίνει. Τελικά; To tweet διαγράφτηκε από τον ίδιο, ενώ ο προβληματισμός και η δυσαρέσκεια όσων είχαν προλάβει να το διαβάσουν και να το αναπαράγουν στράφηκαν εναντίον του.

Ο γνωστός Καναδός τραγουδιστής και κιθαρίστας, που τον περασμένο Νοέμβρη ήρθε στην Ελλάδα για live εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, “φωτογράφισε” και κατηγόρησε τους Κινέζους για την αναβολή των συναυλιών του, οι οποίες “θα είχαν ήδη ξεκινήσει, αλλά τώρα όλος ο κόσμος είναι στο περίμενε εξαιτίας κάποιων άπληστων μπάσ…δων που τρώνε νυχτερίδες, πουλάνε άγρια ζώα και δημιουργούν ιούς”.

Μάλιστα, ο Μπράιαν Άνταμς θέλησε να τους στείλει και ένα μήνυμα, λέγοντάς τους “να γίνουν vegan”.

Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση του γνωστού καλλιτέχνη που ναι σβήστηκε αλλά η “ζημιά” είχε ήδη γίνει, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του και τις πεποιθήσεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα