Τέξας: Νεκρός 13χρονος από αστυνομικά πυρά – Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο

Τέξας: Νεκρός 13χρονος από αστυνομικά πυρά – Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο
Νεκρός 13χρονος από αστυνομικά πυρά στο Τέξας YouTube

Ένα 13χρονο αγόρι που οδηγούσε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο πυροβόλησαν και σκότωσαν αστυνομικοί του Τέξας στο Σαν Αντόνιο. Δήλωσαν πως ο έφηβος έπεσε σε περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ένας 13χρονος στο Σαν Αντόνιο του Τέξας των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια καταδίωξης την Παρασκευή (03/06).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Σαν Αντόνιο, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για πυροβολισμούς στο τετράγωνο 5100 της War Cloud Street γύρω στη 1:30 π.μ., όταν εντόπισαν ένα κόκκινο αυτοκίνητο με τρεις εφήβους μέσα.

Όταν ο 13χρονος οδηγός του οχήματος, για το οποίο η αστυνομία είπε ότι είχε δηλωθεί ως κλεμμένο, είδε αστυνομικούς, έκανε όπισθεν και χτύπησε το όχημα της αστυνομίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει το KSAT, ενώ εκείνη τη στιγμή ένας από τους αστυνομικούς σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε το όχημα πετυχαίνοντας στην κοιλιά τον 13χρονο.

Το αγόρι δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Οι άλλοι δύο νεαροί επιβάτες δεν τραυματίστηκαν, αναφέρει το New York Post, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό το εάν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αστυνομία δεν έχει κατονομάσει τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον έφηβο, ενώ πρόκειται να τεθεί σε διοικητική άδεια εν αναμονή της έκβασης της έρευνας για τον θανάσιμο πυροβολισμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα