Jurassic World 2: Το ιουρασικό πανδαιμόνιο επέστρεψε

Jurassic World 2: Το ιουρασικό πανδαιμόνιο επέστρεψε
Το official poster της ταινίας Facebook

Ο μαγικός κόσμος των δεινοσαύρων συνεχίζει ακάθεκτος με το σίκουελ να καταγράφει τις πρώτες μέρες προβολής του έσοδα άνω των 150 εκατομμυρίων.

Το Jurassic World επέστρεψε με τη δεύτερη ταινία της τριλογίας, με τα πρώτα δείγματα στα box office να είναι άκρως θετικά. Το πετυχημένο franchise έχει μέχρι στιγμής αποφέρει έσοδα 150 εκατομμυρίων παγκοσμίως, και έπεται συνέχεια.. Αναμένουμε βέβαια και την πρεμιέρα της ταινίας στη Βόρεια Αμερική στις 22 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το Χαμένο Βασίλειο είναι εξαιρετικά δύσκολα να ξεπεράσει τον προκάτοχο του χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι η ταινία δεν τα πηγαίνει εξίσου καλά.

Οι πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Box Office στο Twitter, αναφέρει ότι η ταινία έχει αποφέρει ήδη κέρδη 151 εκατομμυρίων, από το άνοιγμα της σε 48 αγορές, μερικές εξ αυτών η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ρωσία, το Χονκ Κόνγκ, και η Νότια Κορέα.

Και όλα αυτά χωρίς να έχει κάνει πρεμιέρα σε χώρες με τεράστια αγορά όπως η Κίνα, Αυστραλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Βόρεια Αμερική, και η Ιαπωνία.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το κόστος παραγωγής της ταινίας ανήλθε στα 170 εκατομμύρια, αυτό αναμφίβολα καταδεικνύει ότι η ταινία διανύει εξαιρετική πορεία ανάλογη της πρώτης ταινίας, Πηγές αναφέρουν ότι το Jurassic World 2 αναμένεται να αποφέρει κέρδη 150 εκατομμυρίων μόνο από την πρεμιέρα στη Βόρεια Αμερική. Από τις πρώτες εκτιμήσεις το Χαμένο Βασίλειο εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο έσοδα., ποσό λίγο μικρότερο από αυτό του Jurassic World που κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2015.

Η ταινία ξεκινά με τη πτώση του Ιουρασικού βασιλείου ύστερα από την έκρηξη του ηφαιστείου. Καθώς η λάβα ξεχύνεται σε όλο το νησί, άνθρωποι και δεινόσαυροι παλεύουν για να επιβιώσουν, κατευθυνόμενοι προς τη θάλασσα.

Τα σημάδια πρωτοτυπίας αρχικά βρίσκονται εκεί, αλλάζοντας τελείως τη κατεύθυνση που έχουν οι προηγούμενες ταινίες. Μετά το περιπετειώδες πρώτο μισό της ταινίας, το οποίο εκτυλίσσεται στο νησί Nublar, το σκηνικό αλλάζει ολοκληρωτικά γεγονός που δημιουργεί μια μικρή κοιλιά στη ταινία αφού επανέρχεται πάλι στο προσκήνιο το ζήτημα της ανθρώπινης απληστίας. Τα τεράστια οικονομικά οφέλη καθώς και η εκμετάλλευση που περιστρέφονται γύρω από κάθε νέα επιστημονική εφεύρεση δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από το σενάριο.

Η ταινία παραδίδει κάποιες εξαιρετικές σκηνές δράσης με τον Chris Pratt σαν ένας άλλος Indiana Jones, να προσπαθεί μαζί με την Bryce Dallas Howard να σώσει ότι έχει απομείνει από το χαμένο βασίλειο και να εντοπίσουν την Blue (την μοναδική ράπτορα εν ζωή από τις τέσσερις συνολικά που είχε αναθρέψει ο πρωταγωνιστής) .Όπως αποδεικνύεται στη ταινία, τελικά οι πραγματικοί εχθροί είναι περισσότερο οι άπληστοι άνθρωποι και λιγότεροι οι δεινόσαυροι.

Official poster της ταινίας


Jurassic World 2: Το ιουρασικό πανδαιμόνιο επέστρεψε


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα