Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα
Φωτιά σε διαμέρισμα. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας με την βοήθεια των πυροσβεστών κατέβηκαν από το κλιμακοστάσιο στον δρόμο-Για προληπτικούς λόγους συνολικά έξι άτομα σε νοσοκομείο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Πεισιστράτους στην Καλλιθέα Αττικής.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας με την βοήθεια των πυροσβεστών κατέβηκαν από το κλιμακοστάσιο στον δρόμο. Με την βοήθεια κλιμακοφόρου, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από μπαλκόνι διπλανού διαμερίσματος, δύο άτομα, ενώ από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά, τέσσερα άτομα που διέμεναν σε αυτό είχαν προλάβει να το εγκαταλείψουν εγκαίρως.

Προληπτικά, με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο συνολικά 6 άτομα, οι τέσσερις που έμεναν στο διαμέρισμα με μικροτραυματισμούς και αναπνευστικά προβλήματα και οι δύο που απεγκλωβίστηκαν από παρακείμενο διαμέρισμα επίσης με αναπνευστικά.

Στο σημείο επιχείρησαν 18 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα. Έρευνα και προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά θα διενεργηθεί από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα