Προφυλακιστέα η 28χρονη Βραζιλιάνα για τη διακίνηση παραισθησιογόνων ναρκωτικών

Προφυλακιστέα η 28χρονη Βραζιλιάνα για τη διακίνηση παραισθησιογόνων ναρκωτικών
Χειροπέδες Getty Images

Στη φυλακή μετά την απολογία της οδηγήθηκε η 28χρονη Βραζιλιάνα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο "Ελ Βενιζέλος" για διακίνηση ναρκωτικών. "Πρόκειται για παρεξήγηση" υποστηρίζει η ίδια.

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 28χρονη Βραζιλιάνα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την απολογία της στην 25η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με το συνήγορο της, η 38χρονη είναι αθώα και μάλιστα η ίδια ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την επιστροφή της στην Ελλάδα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να την αναμένουν στο σημείο.

«Πρόκειται για παρεξήγηση» υποστηρίζουν πηγές από το περιβάλλον της, καθώς η ίδια με τα πραγματικά της στοιχεία διατηρούσε την επιχείρηση με τα ελιξίρια στα οποία δεν γνώριζε ότι περιέχεται ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Η υπεράσπιση υπέβαλε και σχετικό αίτημα για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης υποστηρίζοντας πως εάν διαπιστωθεί ότι στα ελιξίρια υπάρχει έστω και μία μικρή ποσότητα ναρκωτικών, η ίδια υποστηρίζει πως θα πρόκειται για λάθος των προμηθευτών της.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη κατηγορείται ότι διακινούσε παραισθησιογόνα ναρκωτικά μέσω e-shop με ελιξίρια ευεξίας ενώ φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα