Data resilience στην νέα ψηφιακή εποχή

Data resilience στην νέα ψηφιακή εποχή

Η Accutech ως Silver Business Partner της IBM διοργάνωσε μια εκδήλωση με θέμα “Data Resilience in the New Digital Era” η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου στον χώρο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Τις λύσεις της IBM και της Accutech παρουσίασαν ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, Commercial Director της Accutech, και ο Μανώλης Τσαλαπατάνης, Brand Sales Partner Specialist της IBM.

Οι συμμετέχοντες απέκτησαν γνώσεις πάνω στις πρωτοποριακές τεχνολογίες storage IBM Cyber Vault και IBM Spectrum Protect οι οποίες ενισχύουν την άμυνα ενός οργανισμού κατά των επιθέσεων Ransomware και αυξάνουν το επίπεδο ασφαλείας τους.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που είδαμε τους συμμετέχοντες να αλληλεπιδρούν κατά την διάρκεια της παρουσίασης δημιουργώντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είμαστε εδώ να λύσουμε κάθε απορία και να φτιάξουμε στρατηγικές που θα προστατεύουν και θα δυναμώνουν τους συνεργάτες μας.» Δημήτρης Κλωνάρης, CEO της Accutech.

H Accutech είναι μια δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρία πληροφορικής, η οποία παρέχει προηγμένες υπηρεσίες και λύσεις ΙΤ που ανταποκρίνοται με ακρίβεια, συνέπεια και ποιότητα στις συνεχώς αυξανόμενες τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής.

Η εταιρία μέσω των συνεργασιών της, διαθέτει, υλοποιεί και υποστηρίζει τις τεχνολογίες τους στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ το πελατολόγιο της αποτελείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των χρηματοοικονομικών, τηλεπικοινωνιών, ενέργειας, βοηθητικών υπηρεσιών καθώς και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα