Περίπου 100 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω “Ιανού”

Περίπου 100 κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω “Ιανού”
imerazante.gr

Ξεπέρασαν τις 60 οι κλήσεις που έχει δεχτεί η Πυροσβεστική στα νησιά του Ιονίου για κοπές και αφαιρέσεις αντικειμένων-Στην Δυτική Ελλάδα έφτασαν τις 28, οι περισσότερες για κοπές και λίγες εξ αυτών αντλήσεις υδάτων στην Αιτωλοακαρνανία-Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και τις τηλεπικοινωνίες σε Ιθάκη, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Σαρώνει ο Κυκλώνας Ιανός τα νησιά του Ιονίου και την Δυτική Ελλάδα. Οι κλήσεις που έχει δεχτεί η Πυροσβεστική στα νησιά του Ιονίου για κοπές και αφαιρέσεις αντικειμένων ξεπέρασαν τις 60.

Ανάμεσα στα δέντρα και τις φθορές σε στέγες, τα βυθισμένα σκάφη στις μαρίνες και τα λοιπά προβλήματα έχουν υποχωρήσει και στύλοι ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα κυρίως Κεφαλονιά, Ιθάκη αλλά και Ζάκυνθος να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και τις τηλεπικοινωνίες, κάτι που καθιστά δύσκολη την επικοινωνία και των κεντρικών υπηρεσιών της Πυροσβεστικής με τα κατά τόπους κλιμάκια.

Στην Δυτική Ελλάδα οι κλήσεις έφτασαν τις 28, οι περισσότερες για κοπές και λίγες εξ αυτών αντλήσεις υδάτων στην Αιτωλοακαρνανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα