Ξεριζωμένα δέντρα σε Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα – Διακοπές ρεύματος στην Ιθάκη

Ξεριζωμένα δέντρα σε Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα – Διακοπές ρεύματος στην Ιθάκη
Ξεριζωμένα δέντρα λόγω ισχυρών ανέμων MOTION TEAM - ()

Από τη νύχτα έως νωρίς το πρωί καταγράφηκαν περίπου 30 κλήσεις στα νησιά του Ιονίου για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων. Περίπου 12 περιστατικά με κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων στην Δυτική Ελλάδα

Αισθητά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει και αφήσει πίσω του μέχρι στιγμή ο Κυκλώνας Ιανός σε Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα.

Από τη νύχτα έως νωρίς το πρωί καταγράφηκαν στην Πυροσβεστική περίπου 30 κλήσεις στα νησιά του Ιονίου για κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και φθορές σε στέγες, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πλήττουν την περιοχή.

Προβλήματα έχουν προκληθεί στην ηλεκτροδότηση και τις τηλεπικοινωνίες στην Ιθάκη και αυτό καθιστά δύσκολο ακόμα και για την Πυροσβεστική να καταγράψει για το συγκεκριμένο νησί τουλάχιστον την εικόνα που επικρατεί αυτή την ώρα και αν τυχόν έχει αλλάξει σε σχέση με επικοινωνία που είχαν νωρίτερα οι κεντρικές υπηρεσίες με τα τοπικά κλιμάκια.

Αντίστοιχα, περίπου 12 περιστατικά με κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων έχουν καταγραφεί έως τώρα στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Δυτικής Ελλάδας. Η κακοκαιρία παραμένει και βεβαίως παραμένει και η επιφυλακή των αρμόδιων Αρχών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί αλλά και όσων ενδεχομένως ακολουθήσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα