Σασμός: “Λύγισε” το Twitter – Η συγκινητική σκηνή με τον σκύλο του Πετρή

Σασμός: “Λύγισε” το Twitter –  Η συγκινητική σκηνή με τον σκύλο του Πετρή
Σασμός, η σκηνή με τον σκύλο του Πετρή Alpha Tv

Οι τηλεθεατές της σειράς "Σασμός" αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους ήρωα Πετρή. Τα πλάνα από την κηδεία του, που έκαναν το Twitter να συγκινηθεί.

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς “Σασμός” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (27/01), αφού τελέστηκε η κηδεία του Πετρή, τον οποίο ερμηνεύει ο Κώστας Νικούλι.

Οι συγγενείς του Πετρή στη σειρά, αλλά και οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Alpha, αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο ήρωα που δολοφονήθηκε από τον Αστέρη πριν από μερικά επεισόδια.

Η σκηνή της κηδείας του έκανε το τηλεοπτικό κοινό να συγκινηθεί, όπως και η ερμηνεία της τηλεοπτικής μητέρας του, την οποία υποδύεται εξαιρετικά η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα.

Τα πλάνα, όμως, που έκαναν τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter πραγματικά να “λυγίσουν”, ήταν εκείνα με την σκυλίτσα του Πετρή, την Μανταρίνα, η οποία έψαχνε τον ιδιοκτήτη της.

Μάλιστα, όταν έβαλαν το φέρετρο με τον Πετρή στη νεκροφόρα, ώστε να τον οδηγήσουν στην τελευταία κατοικία του, η Μανταρίνα άπλωσε τα πόδια της στο αυτοκίνητο σαν να θρηνούσε τον ιδιοκτήτη της.

Σασμός: Οι αντιδράσεις στο Twitter για την κηδεία του Πετρή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα