GNTM 4: Χαμός στο Twitter – Τα κορίτσια δεν ήξεραν ποια είναι η Cher

GNTM 4: Χαμός στο Twitter – Τα κορίτσια δεν ήξεραν ποια είναι η Cher
glomex

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στο Twitter τα σχόλια των κοριτσιών που διαγωνίζονται στο GNTM 4, αφού δεν γνώριζαν ποια είναι η Cher.

Το Twitter έχει πάρει “φωτιά” με τις αντιδράσεις των κοριτσιών του GNTM 4, καθώς στο σημερινό επεισόδιο τα 18 μοντέλα καλούνται να αποκτήσουν ένα νέο look, ενώ αφήνονται στα χέρια των ειδικών.

Στο φετινό makeover, τα κορίτσια που διαγωνίζονται βρέθηκαν μπροστά σε κάποιες κάρτες, στις οποίες υπήρχε γραμμένο ένα “στοιχείο”, σχετικά με το νέο τους look. Όταν έφτασε η σειρά της Ειρήνης να δει την κάρτα της είδε το όνομα της Cher.

Η Ειρήνη, η οποία ήταν πολύ ανήσυχη, καθώς δεν ήθελε να της κόψουν τα μαλλιά, μόλις είδε το όνομα, διάβασε την κάρτα της, είπε “Καταλαβαίνει κάποια;”.

Τα υπόλοιπα κορίτσια αμέσως απάντησαν “όχι”, ενώ στην συνέχεια η Κυβέλη είπε “Η Cher νομίζω ήταν μια τύπισσα, νομίζω τραγουδίστρια, η οποία είχε το μαλλί σου, μακρύ μέχρι κάτω”.

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν ευκαιρία όταν άκουσαν τα λόγια των κοριτσιών για την Cher και ξεκίνησαν τα σχόλια.

Το τρολάρισμα του Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα