Παίξατε το νέο παιχνίδι της Google με τους νάνους των κήπων;

Παίξατε το νέο παιχνίδι της Google με τους νάνους των κήπων;
Google

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης με αφορμή την ημέρα των κήπων που γιορτάζεται στην Γερμανία τιμά τους διακοσμητικούς νάνους των κήπων μέσα από την αφήγηση ενός παραμυθιού και ένα παιχνίδι.

Αφιερωμένο στους νάνους των κήπων και την ιστορία τους είναι το σημερινό doodle της Google. Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης με αφορμή την ημέρα των κήπων που γιορτάζεται στην Γερμανία τιμά τους διακοσμητικούς νάνους των κήπων μέσα από την αφήγηση ενός παραμυθιού και ένα online παιχνίδι.

Η ιστορία των νάνων των κήπων ξεκινά τον 13ο αιώνα στην Ανατολία και τρεις αιώνες μετά έκαναν την εμφάνισή τους στην Ιταλία. Τον 19ο αιώνα στη Γερμανία, για την ακρίβεια στη Θουριγγία, οι νάνοι των κήπων σμιλεύονταν στο χέρι από επαγγελματίες. Στη συνέχεια μετατρέπονταν σε καλούπια για τη διαδικασία παραγωγής. Αυτά τα καλούπια γέμιζαν με πηλό υψηλής ποιότητα που έπειτα έμπαινε σε ειδικούς φούρνους για να γίνουν οι νάνοι πιο ανθεκτικοί. Στη συνέχεια τους ζωγράφιζαν στο χέρι και τους προετοίμαζαν ανάλογα για να στολίζουν κήπους σε όλον τον κόσμο.

google

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα