Χαμός σε πτήση προς τη Ρόδο – 59χρονη προκάλεσε φασαρία και συνελήφθη στην Κρήτη

Χαμός σε πτήση προς τη Ρόδο – 59χρονη προκάλεσε φασαρία και συνελήφθη στην Κρήτη
Αεροπλάνο ISTOCK

Η 59χρονη Γαλλίδα επιβάτης στην πτήση από Τελ-Αβίβ για Ρόδο, όπως αποδείχτηκε αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν ιδιαίτερα επιθετική. Κρίθηκε απαραίτητη η αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο Κρήτης και η σύλληψή της.

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι σε πτήση επιβατικού αεροσκάφους από το Τελ Αβίβ για την Ρόδο, όταν μία 59χρονη Γαλλίδα που ήταν επιβάτης, άρχισε σε κατάσταση αμόκ να βρίζει και να επιτίθεται σε πλήρωμα και συνεπιβάτες της.

Καθώς ο κυβερνήτης του αεροσκάφους διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα η γυναίκα, για λόγους ασφαλείας της πτήσης, ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης και πραγματοποίησε εκεί αναγκαστική προσγείωση, ενημερώνοντας παράλληλα για όσα είχαν συμβεί τις τοπικές Αρχές.

Άντρες της Αστυνομίας προχώρησαν στην σύλληψη της 59χρονης για διασάλευση της ασφάλειας της πτήσης και για επικίνδυνες παρεμβάσεις σε συγκοινωνίες και ενημερώθηκε σχετικά η τοπική εισαγγελική Αρχή και η προξενική Αρχή της Γαλλίας.

Όπως αποδείχτηκε τελικά, η 59χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έτσι έληξε εκεί το θέμα, ενώ η πτήση συνέχισε το δρομολόγιό της κανονικά για την Ρόδο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα