Καιρός: Σχεδόν αίθριος με ανέμους βόρειους έως 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με ανέμους βόρειους έως 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο
EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδόν αίθριος καιρός με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια . Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 24 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Ιόνιο έως 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βοριάδες 5-6 και τοπικά στα νότια 6-7 μποφόρ

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται σε όλη τη χώρα γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα, κυρίως στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή και στα βόρεια θα φτάσει τους 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 27 με 29 βαθμούς στις Κυκλάδες 24 βαθμούς και στη Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο , ενώ από τα μέσα της εβδομάδος θα πέσει και υπάρχει η τάση για πολλές βροχές , κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 5/10/2004 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. — Το 2013 μετά το πέρασμα ενός ψυχρού μετώπου ο καιρός έγινε αίθριος σε όλη τη βόρεια Ελλάδα και αυτό οδήγησε και στην εμφάνιση χαμηλών ελαχίστων θερμοκρασιών. Έτσι στην Ορεστιάδα είχαμε ελάχιστη θερμοκρασία -1.4°C .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα