Κάρυστος: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαροντουφεκά – Άκαρπη η πρώτη έρευνα

Κάρυστος: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαροντουφεκά – Άκαρπη η πρώτη έρευνα
Σκάφους λιμενικού σώματος Eurokinissi

Μεγάλη κινητοποίηση από τις λιμενικές αρχές στην Κάρυστο για τον εντοπισμό 42χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης.

Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Τετάρτης στις λιμενικές αρχές της Καρύστου, για έναν 42χρονο ψαροντουφεκά που αγνοείται.

Όπως αναφέρει το Eviathema, μία παρέα τριών ψαροντουφεκάδων ξεκίνησε για απογευματινή κατάδυση με το αυτοκίνητο από την Κάρυστο προς την νοτιοανατολική πλευρά της πόλης μετά τον Μπούρο Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου.

Βούτηξαν και οι τρεις, όμως όταν βγήκαν, ο ένας δεν εμφανίστηκε για να εντοπίσουν λίγο αργότερα τη σημαδούρα του να φεύγει προς τα ανοικτά της θάλασσας.

Οι δυο του φίλοι ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο και ξεκίνησε μια επιχείρηση διάσωσης όμως οι έρευνες μέχρι αργά το βράδυ ήταν άκαρπες.

Αργά τη νύχτα ειδοποιήθηκαν για να συνδράμουν στις έρευνες εντοπισμού και οι εθελοντές διασώστες της Ομάδας SAR 312 του Αλιβερίου οι οποίοι ετοίμασαν το σκάφος τους και αναμένεται να καταφθάσουν τις πρώτες πρωινές ώρες τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι δυο φίλοι του αγνοούμενου έδωσαν κατάθεση στις λιμενικές αρχές ενώ σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες ανεύρεσης του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα