Survivor: Απίστευτο κράξιμο, τσακωμοί και κλάματα – Ο Μαρτίκας μίλησε για τον χωρισμό με τη Βρισηίδα

Survivor: Απίστευτο κράξιμο, τσακωμοί και κλάματα – Ο Μαρτίκας μίλησε για τον χωρισμό με τη Βρισηίδα

Γεμάτο εντάσεις και το Survivor της Τετάρτης, με μπλε και κόκκινους να είναι στα... μαχαίρια. Στη "μέση" και πάλι ο Σπύρος, "καρφιά" στη Βρισηίδα.

Εντάσεις, συγκρούσεις, κράξιμο, συγκινήσεις και κλάματα είχε το Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας παραμένει στο στόχαστρο των αντιπάλων του με τις συγκρούσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ χλιαρές είναι και οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του και κυρίως με τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

Survivor: Δεν πιστεύει κανείς τον Μαρτίκα – “Νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του παιχνιδιού”

Οι εντάσεις εμφανίστηκαν από την αρχή του επεισοδίου, με τη Μαίη Εμμανουηλίδου, ως υποψήφια προς αποχώρηση, να ρίχνει τα πυρά της προς τον Σπύρο λέγοντας πως ποτέ δεν πίστεψε τα “καλέσματα” του παίκτη στο τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη άλλων παικτών, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, “φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος θέλει να φτάσει στον τελικό“.

Ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο king του Survivor, ότι κατευθύνει τους πάντες κι ο κόσμος του ανήκει. Αυτός αποφασίζει με τα καλέσματά του για το ποιος θα μείνει και ποιος όχι. Δεν ξέρω πως το έχει στο κεφάλι του και νιώθει πως πείθει και τους γύρω του με αυτά τα καλέσματα. Στο τέλος βγαίνει πάντα σωστός”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε γενικά για αυτόν στο Survivor κι από την αντίπαλη ομάδα: “Δεν ξέρω αν έχει συμβεί ξανά στο Survivor. Τόση πολλή καχυποψία στη φαντασία δεν έχω ξαναδεί. Με τόση πολλή φαντασία να εκδηλώνεται ο φόβος μιας ενδεχόμενης παραμονής μου, είναι ανεκδιήγητος”.

Survivor: Απίστευτο κράξιμο σε Βρισηίδα – “Ο χωρισμός επιβεβαιώνει πολλά”

Η συμπεριφορά και οι φωνές της Βρισηίδας Ανδριώτου πάντως την έβαλαν στο στόχαστρο της κόκκινης ομάδας, με τους αντιπάλους της να σχολιάζουν τις έντονες αντιδράσεις της στη διάρκεια του αγωνίσματος. Ο Στάθης Σχίζας σημείωσε πως η παίκτρια πρέπει να έχει ευγένεια και να μην λειτουργεί σαν παιδάκι.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στη σχέση τους, καθώς και στο άδοξο τέλος που είχε: “45 χρονών κι ακόμα γνωρίζω ανθρώπους και πέφτουμε από τα σύννεφα με συμπεριφορές, με ανθρώπους που δείχνουμε πρόθεση εμπιστοσύνης και μας απογοητεύουν, με κόσμο που έχουμε την καλύτερη διάθεση να τους κερδίσουμε στη ζωή μας και τελικά εισπράττουμε τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Κάποιες ωραίες στιγμές και κάποιες τεράστιας έντασης και τελικά ο χωρισμός, που επιβεβαιώνει πολλά”.

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα

Όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση για το έπαθλο. Όπως είπε, οι νικητές του αγώνα θα μπορούν να δουν και να μιλήσουν με τους γονείς τους μέσω βιντεοκλήσης, ωστόσο, αυτό είναι το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος.

“Θέλω να δώσετε την προσοχή σας σε αυτό που θα πω. Αυτό είναι το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού Survivor. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η ομάδα που θα το κερδίσει θα το χαρεί, ενώ η ομάδα που θα χάσει, δεν θα έχει την ευκαιρία να το διεκδικήσει εκ νέου. Όλα ή τίποτα”, είπε ο παρουσιαστής.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού, οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα.

Η Ασημίνα “λύγισε” και είπε: “Γιώργο, ξέραμε τι διεκδικούμε σήμερα, αλλά δεν ξέραμε το υπόλοιπο που είπες. Είναι δύσκολο να ξέρουμε ότι σήμερα ή ποτέ μέχρι να φύγουμε από το παιχνίδι, δεν θα μπορούμε να δούμε τους γονείς μας”.

“Αυτό που είπες με στεναχωρεί περισσότερο. Είναι το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, οπότε αν το χάσουμε σημαίνει ότι δεν θα έχω ξανά την ευκαιρία να τους ακούσω ή να τους δω μέχρι να φύγω από εδώ μέσα. Κι αυτό με κάνει να νιώθω εγκλωβισμένη”, είπε με δάκρυα η Βρισηίδα.

Survivor: Νίκη και κλάματα στο έπαθλο επικοινωνίας

Οι παίκτες των δύο ομάδων, λοιπόν, μπήκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το σημαντικότερο και τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπλε και κόκκινοι υπήρξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, με τη νίκη να κρίνεται στο νήμα μετά από μεγάλη προσπάθεια και δυνατές αναμετρήσεις.

Εν τέλει, αυτοί που κατάφεραν να επικρατήσουν ήταν οι μπλε, οι οποίοι έκαναν το 2-0 για αυτή την εβδομάδα, κερδίζοντας το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας.

Όπως ήταν λογικό, στη σύνδεση με τα κοντινά τους πρόσωπα, όλοι οι παίκτες των μπλε “λύγισαν”. Κάθε παίκτης, παίρνοντας τη σειρά του μπροστά στην οθόνη, ξεσπούσε σε κλάματα όταν αντίκριζε ένα φιλικό ή συγγενικό του πρόσωπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα