Άμπερ Χερντ: “Είμαι συντετριμμένη για την απόφαση και για όσα αυτή σημαίνει για τις γυναίκες”

Άμπερ Χερντ: “Είμαι συντετριμμένη για την απόφαση και για όσα αυτή σημαίνει για τις γυναίκες”
Η Άμπερ Χερντ στην ανακοίνωση της ετυμηγορίας Court TV, via AP, Pool

Η 36χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε απογοητευμένη για την ετυμηγορία που την καλεί να πληρώσει 15 εκ. ευρώ στον Τζόνι Ντεπ.

Απογοητευμένη για την ετυμηγορία των ενόρκων που έκριναν ότι η Άμπερ Χερντ δυσφήμισε τον Τζόνι Ντεπ, εμφανίστηκε η 36χρονη ηθοποιός, η οποία καλείται να πληρώσει 15 εκ. ευρώ στον πρώην σύζυγό της για το άρθρο που είχε γράψει το 2018 στην Washington Post.

Η Άμπερ Χερντ, μετά το τέλος της δίκης ανέφερε: “Δεν μπορώ να περιγράψω την απογοήτευσή μου με λόγια. Είμαι συντετριμμένη που το βουνό των αποδεικτικών μου στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου”.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη για το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι ένα βήμα προς τα πίσω. Στέλνει τον χρόνο πίσω σε μια εποχή όπου η γυναίκα που μίλησε και μίλησε δυνατά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.”

Καταλήγοντας, είπε: “Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν τους ενόρκους να αγνοήσουν το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου, όπως και τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Είμαι λυπημένη που έχασα αυτή την υπόθεση, αλλά ακόμα πιο στενοχωρημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα: Να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα