Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα
Survivor Glomex

Ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και οι παίκτες "λύγισαν". Τι είπαν η Ασημίνα και η Βρισηίδα.

Ακόμη ένα συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (01/06) στον ΣΚΑΙ, όπου οι παίκτες “ρίχτηκαν” στη μάχη για να διεκδικήσουν ένα σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας.

Όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχη, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση για το έπαθλο. Όπως είπε, οι νικητές του αγώνα θα μπορούν να δουν και να μιλήσουν με τους γονείς τους μέσω βιντεοκλήσης, ωστόσο, αυτό είναι το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος.

“Θέλω να δώσετε την προσοχή σας σε αυτό που θα πω. Αυτό είναι το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού Survivor. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η ομάδα που θα το κερδίσει θα το χαρεί, ενώ η ομάδα που θα χάσει, δεν θα έχει την ευκαιρία να το διεκδικήσει εκ νέου. Όλα ή τίποτα”, είπε ο παρουσιαστής.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού, οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα.

Η Ασημίνα “λύγισε” και είπε: “Γιώργο, ξέραμε τι διεκδικούμε σήμερα, αλλά δεν ξέραμε το υπόλοιπο που είπες. Είναι δύσκολο να ξέρουμε ότι σήμερα ή ποτέ μέχρι να φύγουμε από το παιχνίδι, δεν θα μπορούμε να δούμε τους γονείς μας”.

“Αυτό που είπες με στεναχωρεί περισσότερο. Είναι το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, οπότε αν το χάσουμε σημαίνει ότι δεν θα έχω ξανά την ευκαιρία να τους ακούσω ή να τους δω μέχρι να φύγω από εδώ μέσα. Κι αυτό με κάνει να νιώθω εγκλωβισμένη”, είπε με δάκρυα η Βρισηίδα.

Survivor: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα