Η… τρίτη “Εκδίκηση της Ξανθιάς” στοχεύει το Οβάλ γραφείο;

Η… τρίτη “Εκδίκηση της Ξανθιάς” στοχεύει το Οβάλ γραφείο;
Η Ρις Γουίδερσπουν ανακοίνωσε την επιστροφή της "Εκδίκησης της ξανθιάς" Colin Young-Wolff/Invision/AP

Η Ρις παίρνει και πάλι τον ρόλο της κλασικής ξανθιάς που καταρρίπτει τα στερεότυπα και επιστρέφει με την τρίτη κινηματογραφική ταινία της Elle Woods.

Τα νερά της πισίνας παραμένουν ήρεμα, όταν η Ρις Γουίδερσπουν με μαγιό μπαίνει στο πλάνο. Πλάι στο σύντομο βιντεάκι, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός γράφει: “Είναι αλήθεια… ‘Η εκδίκηση της ξανθιάς 3”. Η αμερικανική κωμωδία με πρωταγωνίστρια την ίδια, που ήρθε στην κινηματογραφική ζωή μας πριν από 17 χρόνια, προκειμένου να αναιρέσει τα στερεότυπα για τις ξανθιές φαίνεται πως στιγμάτισε την καριέρα της Γουίδερσπουν και δημιούργησε μια ολόκληρη βάση φανατικών του κόσμου της Elle Woods.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα στα δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων, για χρόνια η ηθοποιός φλέρταρε με την ιδέα μιας τρίτης ταινίας, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη μέχρι σήμερα, για το σωστό timing αυτής της επιστροφής. “Νομίζω πως είναι καλή ιδέα τώρα, γιατί μιλάμε για γυναίκες στην πολιτική και πόσο σημαντική είναι να κινητοποιήσουμε περισσότερες γυναίκες. Νομίζω θα ήταν “κουλ” να έχουμε την Elle να βάζει υποψηφιότητα για το Ανώτατο Δικαστήριο ή για πρόεδρος των ΗΠΑ” ανέφερε σε παλιότερη συνέντευξή της η Ρις.

Η επιτυχία της κομεντί ήταν τέτοια το 2001, που ακολούθησε ένα sequel το 2003, αλλά και μια ταινία spin off, στην οποία δεν πρωταγωνιστούσε η Γουίδερσπουν. Το 2007, ανέβηκε στις ΗΠΑ μιούζικαλ εμπνευσμένο από την ιστορία της ταινίας και σήμερα, ήρθε η στιγμή για μια τρίτη κινηματογραφική ταινία.

Λίγο αργότερα, η MGM Studios ανάρτησε στο επίσημο προφίλ της μια φωτογραφία της ταινίας, προαναγγέλλοντας πως θα βρεθεί στις αίθουσες του κινηματογράφου του Αγίου Βαλεντίνου, το 2020.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα