Νεφώσεις και μελτέμι τοπικά 7 με 8 μποφόρ την Τρίτη

Νεφώσεις και μελτέμι τοπικά 7 με 8 μποφόρ την Τρίτη
Σύννεφα Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός

  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στο Αιγαίο τα 5-7 και τοπικά 7-8 μποφόρ

 

Την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 με 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τους 28 , στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου .

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια

 

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες τοπικές νεφώσεις

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 15/9/2005 είχαμε ισχυρές καταιγίδες σε Εύβοια, Βόρεια Αττική και Ανατολική Πελοπόννησο. Πλημμύρες στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας και στο Ναύπλιο. Το 2014 σημειώθηκαν πλημμύρες στη Θεσ/νίκη με έναν νεκρό στο Ωραιόκαστρο. Μεγάλος υδροσίφωνας στη Σκιάθο, χαλαζόπτωση στα Φάρσαλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα