Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια
Συννεφιά Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή.Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

O καιρός με μία ματιά

  • Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανή βροχή στην Κρήτη βελτιούμενος
  • Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς , ενώ στα κεντρικά και νότια θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Ιόνιο 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βοριάδες 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή στην Κρήτη προβλέπονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια, με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες θα έχουμε στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ανεβαίνει πρόσκαιρα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και επανέρχεται σε κανονικές για την εποχή τιμές . Από τις 8 με 10 του μηνός η θερμοκρασία θα πέσει και θα βρίσκεται συνεχώς σε τιμές κάτω από τα κανονικά επίπεδα ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν και οι για πολλούς πολυπόθητες βροχές.

ΚΑΙΡΟΣ-ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια. Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Κύριο χαρακτηριστικά του καιρού το επόμενο τετραήμερο η επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές Από τα μέσα προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος υπάρχει η τάση για πολλές βροχές , κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια και πτώση της θερμοκρασίας.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 3/10/ 2009 δημιουργήθηκε ανεμοστρόβιλος στο Κορωπί Αττικής. Το 2013 είχαμε τις πρώτες χιονοπτώσεις στα ορεινά άνω των 1600 μέτρων.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα