Κιμ Καρντάσιαν: Χαμός στο Instagram με εμφάνιση-αντιγραφή της Μόνικα Μπελούτσι

Κιμ Καρντάσιαν: Χαμός στο Instagram με εμφάνιση-αντιγραφή της Μόνικα Μπελούτσι
Κιμ Καρντάσιαν - Μόνικα Μπελούτσι AP Photo/Jose Luis Magana - AP Photo/Lewis Joly

Η Κιμ Καρντάσιαν δίχασε τους θαυμαστές της, φορώντας ό,τι ακριβώς είχε φορέσει και η Μόνικα Μπελούτσι σε παλαιότερη εμφάνισή της.

Η Κιμ Καρντάσιαν προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έγινε viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 2,9 εκατομμύρια likes.

Η γνωστή επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα στην ανάρτησή της ποζάρει έξω από το αρχαίο κάστρο της Ιταλικής Ριβιέρας στην περιοχή της Liguria, ενώ φορά ένα outfit που είχε φορέσει και η Μόνικα Μπελούτσι πριν από χρόνια.

Μάλιστα, η Κιμ Καρντάσιαν δεν δίστασε να τοποθετήσει τη σχετική φωτογραφία της Μπελούτσι δίπλα από τις δικές της φωτογραφίες.

Η Καρντάσιαν έγραψε τη λεζάντα της φωτογραφίας: “La Dolce Vita” (Γλυκιά Ζωή). Ωστόσο, δυστυχώς για την ίδια, οι θαυμαστές διχάστηκαν για αυτό το look και η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.

“Είσαι φανταστική, είσαι μια κούκλα. Μοναδικές και οι δύο”, έγραψε ένας θαυμαστής κάτω από την ανάρτηση, με έναν άλλον να γράφει:“Το outfit είναι εκπληκτικό, μόνο εσύ και η Μόνικα μπορείτε να το υποστηρίξετε”.

Την ίδια ώρα, πολλοί ήταν όσοι στάθηκαν αντίθετοι με την επιλογή της Καρντάσιαν να αντιγράψει τη Μπελούτσι. “OK, αφού ήθελες, καλά έκανες και το έβαλες, αλλά σαν τη Μόνικα καμιά”, έγραψε ένας ακόλουθος της Καρντάσιαν, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Γιατί Κιμ, δεν ακουμπάμε Θεές! Δεν εγκρίνω!

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα