Survivor: Μαρτίκας για Βρισηίδα – “Το μόνο που έχει μείνει από εσένα είναι η πλήρης απογοήτευση απέναντί σου”

Survivor: Μαρτίκας για Βρισηίδα – “Το μόνο που έχει μείνει από εσένα είναι η πλήρης απογοήτευση απέναντί σου”
Survivor glomex

"Πυρά" Σπύρου Μαρτίκα εναντίον Βρισηίδας Ανδριώτου μετά τον καυγά τους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Το μανιφέστο του παίκτη των Κόκκινων που "καίει" τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο καυγάς ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου και η εκδοχή της παίκτριας του Survivor πως ο συμπαίκτης της την έσπρωξε βίαια ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Λίγο πριν οι παίκτες βρεθούν στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε στους συμπαίκτες του πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις παύει να είναι ουδέτερος, όπως υποστήριξε ότι ήταν τους τελευταίους 5 και πλέον μήνες, ενώ κατηγόρησε ανοιχτά τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου πως έστησαν σχέδιο σε βάρος της Βρισηίδας μετατρέποντας όπως είπε, μια απλή διαφωνία του μαζί της σε ένα ακραίο ψέμα. “Εκμεταλλευτήκατε τη σχέση μου μαζί της και θέλατε να τη διαλύσετε. Το καταφέρατε”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

“Οι επόμενες ασυλίες δεν ξέρω αν θα χαθούν όλες από εμάς ή μία και μία ή όλες από εσάς. Να είσαι σίγουρη ότι μπορεί να βρεθούμε και οι δύο αντιμέτωποι με μία ενδεχόμενη αποχώρηση. Σου είχα υποσχεθεί ότι θα σε στηρίξω αν συνέβαινε κάποιο τέτοιο σενάριο. Θα σε στηρίξω, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου αλλά από εκεί και πέρα δεν εξαρτάται από μένα. Ο κόσμος θα κρίνει αν αξίζεις να παραμείνεις. Βρισηίδα μου το μόνο που έχει μείνει από σένα είναι κάποιες ωραίες στιγμές, πολλές θα έλεγα, που κρατάω και την πλήρη απογοήτευση απέναντί σου”, ανέφερε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα