Τζόνι Ντεπ: Ροκάρει επί σκηνής λίγο πριν την απόφαση των ενόρκων στη δίκη με την Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Ροκάρει επί σκηνής λίγο πριν την απόφαση των ενόρκων στη δίκη με την Άμπερ Χερντ
Ο Τζόνι Ντεπ στο Sheffield City Hall YouTube

Την ώρα που οι ένορκοι συνεδριάζουν για την τελευταία φάση της πολύκροτης δίκης του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε κλαμπ της Βρετανίας όπου ρόκαρε μαζί με τον Τζεφ Μπεκ.

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο Sheffield City Hall στη Βρετανία την Κυριακή (29/05), όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ, όταν στη σκηνή ανέβηκε ο Τζόνι Ντεπ.

Ο γνωστός ηθοποιός και ο Τζεφ Μπεκ έπαιξαν μαζί τοIsolation“, μία διασκευή του τραγουδιού του Τζον Λένον που κυκλοφόρησε το 1970, ενώ οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν επίσης διασκευές των τραγουδιών “What’s Going On” του Μάρβιν Γκέι και “Little Wing” του Τζίμι Χέντριξ, ενώ όπως είναι γνωστό ο Τζόνι Ντεπ ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός ενώ το 2015 δημιούργησε το μουσικό γκρουπ Hollywood Vampires με τους Άλις Κούπερ και Τζο Πέρι.

Η εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στο πλευρό του Τζεφ Μπεκ προκάλεσε μεγάλη χαρά στους θαυμαστές του ηθοποιού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα media με την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Όπως αναφέρει μάλιστα το deadline.com, δεν αποκλείεται ο Τζόνι Ντεπ να ακολουθήσει τον Μπεκ και στους δύο επόμενους σταθμούς της περιοδείας του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στις 30 και τις 31 Μαΐου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα