Καιρός: Συννεφιά στα ανατολικά, λίγες βροχές στα νότια το Σάββατο

Καιρός: Συννεφιά στα ανατολικά, λίγες βροχές στα νότια το Σάββατο
Βροχερός καιρός Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στα δυτικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στα δυτικά και βόρεια . Τοπική συννεφιά στα ανατολικά και νότια με λίγες βροχές το πρωί βελτιούμενος αργότερα
  • Η θερμοκρασία στα κεντρικά και βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου και στα υπόλοιπα τους 24 με 27 βαθμούς
  • Οι άνεμοι στο Ιόνιο 4 μποφόρ και στο Αιγαίο βοριάδες 6-7 και τοπικά το πρωί 8 μποφόρ εξασθενούντες

Σήμερα Σάββατο στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες ασθενείς βροχές, που το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο αλλά στα κεντρικά και βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου και στα υπόλοιπα τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το πρωί ανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Κύριο χαρακτηριστικά του καιρού το επόμενο διήμερο η επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές και η βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων Από τα μέσα προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος υπάρχει η τάση για πολλές βροχές , κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 2/10/2005 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Ρόδο και το 2013 είχαμε πάλι 2 υδροσίφωνες στη Ρόδο, 3 στο Ηράκλειο και 15 στη Σητεία.

 

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα