Eurovision 2021: Οι δυο live εμφανίσεις που δεν θα γίνουν λόγω κορονοϊού

Eurovision 2021: Οι δυο live εμφανίσεις που δεν θα γίνουν λόγω κορονοϊού
Eurovision 2021 Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

Δυο live εμφανίσεις που αναμένονταν με αρκετή αγωνία για τον τελικό της 22ης/5, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Το σημάδι του κορονοϊού στην φετινή διοργάνωση της Eurovision άφησε μια “μαύρη” πινελιά σε δυο από τα live acts του μεγάλου τελικού, στον οποίο όπως ήδη γνωρίζουμε, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 10η θέση.

Συγκεκριμένα, ήδη γνωρίζαμε από τα 19 του μηνός πως ένα μέλος του συγκροτήματος Daði og Gagnamagnið της Ισλανδίας αποτελεί κρούσμα κορονοϊού, ενώ η υπόλοιπη αποστολή δεν εμφάνισε κρούσματα. Μετά από σχετική απόφαση της αποστολής, η Ισλανδία δεν θα παρουσιάσει live εμφάνιση, αν και το κομμάτι με το οποίο διαγωνίζεται η χώρα, το ’10 Years’, προκρίθηκε στον τελικό και παραμένει εντός του διαγωνισμού.

Από την άλλη και ο Ντάνκαν Λόρενς, νικητής του διαγωνισμού του 2019, ο οποίος είχε προγραμματίσει εμφάνιση του στον τελικό, τελικά αναγκάστηκε να βρεθεί εκτός. Ο Ολλανδός παρουσιάσει κορονοϊό με ήπια συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες. Οι διοργανωτές αποκάλυψαν πως ο Λορενς θα εμφανιστεί “με κάποια μορφή” στο διαγωνισμό. Το πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο παραμένει μυστήριο, μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα