Αθώος ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΕ, Μιχάλης Ψύλλος, για την υπόθεση “περούκα-gate”

Αθώος ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΕ, Μιχάλης Ψύλλος, για την υπόθεση “περούκα-gate”
Μιχάλης Ψύλλος Eurokinissi

Το μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών κήρυξε αθώο τον Μιχάλη Ψύλλο για την υπόθεση "περούκα-gate". Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι ο Δημάδης παρακολουθούσε μεταμφιεσμένος με περούκα την ελληνική αποστολή.

Αθώος κηρύχθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος – γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλλος, στην υπόθεση της μήνυσης εναντίον του από τον Θάνο Δημάδη για την υπόθεση “περούκα-gate” και τα σχετικά τηλεγραφήματα του πρακτορείου τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ύστερα από την ακροαματική διαδικασία διάρκειας δύο ημερών, κατά την οποία εξετάστηκαν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό (Έλληνες και δύο Αμερικανοί) που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο Westin της Νέας Υόρκης, στο περιθώριο της ΓΣ του ΟΗΕ, επιβεβαιώθηκε ότι ο μηνυτής παρακολουθούσε μεταμφιεσμένος, φορώντας περούκες τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ο μηνυτής είχε εντοπιστεί τότε από τις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας να παρακολουθεί μεταμφιεσμένος με περούκες, μαζί με συνάδελφό του, τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας που βρίσκονταν στην Νέα Υόρκη για την ΓΣ του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το typologies.gr μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, η πρόεδρος του δικαστηρίου κήρυξε αθώο τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ψύλλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα