Ο Γουίλ Σμιθ όχι μόνο θέλει, αλλά και μπορεί να έχει χαρέμι. Το deal με τη σύζυγο του

Ο Γουίλ Σμιθ όχι μόνο θέλει, αλλά και μπορεί να έχει χαρέμι. Το deal με τη σύζυγο του
O Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα Πίνκετ έχουν βρει κώδικα επικοινωνίας και συμπόρευσης που για εκείνους λειτουργεί. Chris Pizzello/Invision/AP

Σε συνέντευξη στο GQ ο Γουίλ Σμιθ έδωσε τη δική του έννοια για τη λέξη "αγάπη", όπως εξηγούσε πώς διατηρείται η σχέση του με τη σύζυγο του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ επί 24 χρόνια. Spoiler: το 2015 αποφάσισαν να την εξελίξουν.

Μια μέρα αφότου ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith), ο οποίος είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (Jada Pinkett Smith) από το Δεκέμβριο του 1997, αποκάλυψε πως θα ήθελε να έχει χαρέμι με γυναίκες (με τη Halle Berry για μέλος) δημοσιεύτηκε συνέντευξη του, σύμφωνα με την οποία όχι μόνο θέλει, αλλά και μπορεί να έχει χαρέμι. Χωρίς να χωρίσει.

Όπως ομολόγησε στο GQ από την πρώτη στιγμή η Jada του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει συμβατικό γάμο. “Δεν πίστεψε ποτέ σε αυτόν. Δεν μεγάλωσε έτσι, αλλά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτόν που μεγάλωσα εγώ. Κάναμε ατελείωτες συζητήσεις για το τι κάνει μια σχέση τέλεια. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνούμε ως ζευγάρι. Για το μεγαλύτερο διάστημα της σχέσης μας, είχαμε διαλέξει τη μονογαμία, χωρίς όμως να τη σκεφτόμαστε ως τη μόνη τέλεια συνθήκη σχέσης”. Αυτό που ανέκαθεν ήταν ζητούμενο τους ήταν “μια μοναδική ένωση”.

Ακολούθως προειδοποίησε τους αναγνώστες να μη το δοκιμάσουν στο σπίτι αυτό που επρόκειτο να πει και μετά ενημέρωσε ότι “έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον εμπιστοσύνη και ελευθερία, με την πεποίθηση πως όλοι πρέπει να βρίσκουν το δρόμο τους. Ο γάμος δεν μπορεί να είναι φυλακή. Και για αυτό δεν προτείνω το δρόμο που ακολουθήσαμε εμείς σε άλλους. Οι εμπειρίες ωστόσο, που μας έδωσε αυτή η ελευθερία και η ανιδιοτελής στήριξη ήταν η υπέρτατη έννοια της λέξης “αγάπη”.

Με όλα αυτά εννοούσε ότι ο γάμος τους είναι “ανοιχτός”. Πόσο; Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη “ο Smith εξήγησε διακριτικά πως η Jada δεν ήταν η μόνη που ενεπλάκη σε άλλες σεξουαλικές σχέσεις”. Eίχε προηγηθεί η αποκάλυψη πως η σύζυγος του είχε συνάψει σχέσεις με τραγουδιστή της R&B το 2015, όταν είχε χωρίσει με τον Smith -εν πλήρη μυστικότητα.

Στο βιβλίο του ο Smith είχε γράψει για εκείνη την περίοδο πως “ο γάμος μας δεν ήταν καλός. Δεν μπορούσαμε να υποκρινόμαστε άλλο. Ήμασταν και οι δυο δυστυχισμένοι και ξεκάθαρα αυτό έπρεπε να αλλάξει”. Δεν έγραψε πώς άλλαξε. Όλοι το απέδωσαν στην επιλογή τους να έχουν ανοιχτό γάμο, με τον 53χρονο να έχει παραδεχθεί ότι πέρασε μια κρίση “προσπαθώντας να βρω τον εαυτό μου και τη χαρά, όπως πλησίαζα στα 50. Έκανα ένα ταξίδι στο Περού, πήρα ψυχεδελικά και πήρα μια μικρή γεύση ελευθερίας”.

Ο ηθοποιός υποσχέθηκε στον δημοσιογράφο να του δώσει περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, αφότου εξασφαλίσει το ΟΚ της συζύγου του. “Μπορεί να σου φανεί απίστευτο, αλλά όντως θα χάσω τον ύπνο μου, επειδή δεν σου δίνω μια απάντηση που να μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Θέλω να σε βοηθήσω. Θέλω να κάνεις επιτυχία, να σου δώσω τίτλο. Την ίδια ώρα, δεν θέλω να διαχειριστώ την αντίδραση του κόσμου που ζούσε, σε αυτό που θα σου πω”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα