Oι πιο σοκαριστικοί λόγοι που γάμοι τελείωσαν από τα “αποδυτήρια”

Oι πιο σοκαριστικοί λόγοι που γάμοι τελείωσαν από τα “αποδυτήρια”
Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Υπάρχουν και εκείνοι που κατάλαβαν πως ο γάμος τους είναι ένα λάθος λίγες μέρες μετά την τελετή. Shutterstock

Το Reddit κάλεσε τους ακολούθους του που χώρισαν πριν ο γάμος τους ζήσει την πρώτη του επέτειο, να αποκαλύψουν πότε κατάλαβαν πως έχουν κάνει λάθος.

Το Reddit απευθύνθηκε στα ζευγάρια που διέλυσαν το γάμο τους πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το “i do” και ζήτησε να απαντήσουν στην ερώτηση “πότε καταλάβατε ήταν ένα λάθος;”. Μετά δημοσίευσε τις πιο σοκαριστικές απαντήσεις. Ας δούμε τις πιο ακραίες.

1.”Όταν η γυναίκα μου έφτασε κοντά στο να με σκοτώσει, γιατί πίστευε πως την απατώ. Είχε διαβάσει γραπτά μηνύματα, τα οποία μου είχε στείλει η μητέρα μου”.

2. “Λίγες εβδομάδες μετά το γάμο, το σεξ άρχισε να γίνεται σωματικά επώδυνο. Πήγα στη γυναικολόγο και μετά δυο εξετάσεις με ενημέρωσε πως είχα χλαμύδια. Έμαθα πως ο σύζυγος μου με απατούσε με μια συνάδελφο του, επί μήνες”.

3. “Ήξερα πως όλα έχουν τελειώσει, όταν η σύζυγος μου άρχισε καβγά στην κηδεία του αδελφού μου, γιατί οι γυναίκες που παρακολούθησαν την τελετή με αγκάλιαζαν, όπως μου έδιναν συλλυπητήρια”.

4. “Στο μήνα του μέλιτος κατάλαβα πως ο γάμος ήταν ένα λάθος. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί, αλλά εκεί είχαμε μεγάλο διαπληκτισμό για τον τρόπο που χρησιμοποιούσα το αντηλιακό. Εκείνη δεν ήθελε να το χρησιμοποιήσει, γιατί όπως είπε ήταν γεμάτο χημικά. Εμένα όμως, το δέρμα μου είναι ανοιχτό και ευαίσθητο. Χωρίς πλάκα τσακωνόμασταν για καμια ώρα και μετά αρνήθηκε να μπει στη πισίνα μαζί μου, γιατί είχα πάνω μου χημικά. Μετά ένα μάθημα scuba, δεν μπορούσε να περπατήσει γιατί είχε ‘καεί’ στα πόδια. Προσπάθησε να με πείσει πως αυτό έγινε εξαιτίας μου, γιατί δεν την ανάγκασα να βάλει αντηλιακό. Ακολούθησαν και άλλοι ανάλογοι τσακωμοί (εκνευρίστηκε μαζί μου για κάτι που είδε στο όνειρο της, γιατί δεν της θύμισα να πάρει ομπρέλα) πριν πω το έως εδώ”.

5. “Όταν μου είπε πως η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο γιος μου δεν την άφησε να πάει στο γενέθλιο πάρτι του πρώην της”.

6. “Ένα βράδυ βγήκε με τις φίλες της και γνώρισε μια γυναίκα, ονόματι Νικόλ με την οποία αντάλλαζαν διαρκώς μηνύματα τις επόμενες μέρες. Συναντήθηκαν και ουκ ολίγες φορές. Είχαμε ένα μωρό στο σπίτι, παρ’ όλα αυτά το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βγαίνει με τις φίλες της. Στην παρέα ήταν και μια άλλη γυναίκα που δεν μου επέτρεπε να γνωρίσω. Το όνομα της ήταν Ουέσλι”.

7. “Ο -δεύτερος- γάμος του πατέρα μου διήρκεσε μόλις δυο εβδομάδες. Είχε προηγηθεί σχέση έξι μηνών και η μετακόμιση όλης της οικογένειας εκείνης στην πόλη όπου ζούσε ο μπαμπάς μου. Η νέα νύφη του ζήτησε να τα αφήσει όλα σε εκείνη και να μη δώσει τίποτα στους δυο γιους του. Ο πατέρας μου προχώρησε σε ακύρωση του γάμου”.

8. “Την επομένη του γάμου μας, με χαστούκισε δυνατά και χωρίς προφανή λόγο. Δεν είχαμε τσακωθεί. Δεν είχαμε καν διαφωνήσει σε κάτι. Μου είπε πως δεν ήταν δυνατό το χτύπημα και ότι έκανε πλάκα. Επίσης, επέμενε ότι υπερβάλω. Μετά το γάμο έγινε ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Η κατάσταση ολοένα και χειροτέρευε. Κατέθεσα αίτηση διαζυγίου στις 73 μέρες”.

9. “Αποφάσισε πως ήταν ερωτευμένη με τον ετεροθαλή αδελφό της, ένα μήνα μετά το γάμο μας”.

10. “O εξάδελφος μου παντρεύτηκε μια γυναίκα που έδειχνε να είναι τέλεια. Δούλευαν στο ίδιο κατάστημα και πάντα ‘κοκορευόταν’ για τις προαγωγές της. Λίγους μήνες μετά το γάμο τους, του είπε πως θα βγει με φίλους. Μια ώρα αργότερα, ο εξάδελφος μου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν κοινό τους φίλο. Του είπε πως η γυναίκα του ήταν σε ένα εστιατόριο, με τον μάνατζερ του καταστήματος όπου εργάζονταν. Όταν τη ρώτησε, ήλθε το τέλος του γάμου”.

11. “Ήμουν στο Ιράκ, όταν πόσταρε στα social media φωτογραφία με την ίδια και έναν άνδρα να είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι”.

12. “Μια φίλη μου έμεινε παντρεμένη μόνο για έξι εβδομάδες. Τόσο χρειάστηκε για να καταλάβει πως ο σύζυγος της δεν επρόκειτο να κάνει την παραμικρή δουλειά στο σπίτι. Περίμενε από εκείνη που διακρινόταν για τις επιδόσεις της στη δουλειά της, να καθαρίζει, να μαγειρεύει, να φροντίζει τους σκύλους κλπ. Αυτός δεν σήκωνε το μικρό του δαχτυλάκι. Μετά την επιστροφή από τη δουλειά, έβαζε ένα ποτό και περίμενε το δείπνο”.

13. “Στο μήνα του μέλιτος, όταν πέταξε ένα χωνάκι παγωτό από το παράθυρο του αυτοκινήτου”.

14. “Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο γάμος σκέφτηκα ότι δεν θα έπρεπε να παντρευτώ”.

15. “Με απάτησε την πρώτη εβδομάδα του γάμου μας -παρεμπιπτόντως, με τον καλύτερο φίλο μου- και στα γενέθλια μου -δέκα μέρες μετά την τελετή-, μου είπε πως δεν με αγάπησε ποτέ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα