Καιρός: Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια

Καιρός: Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια
Κακοκαιρία. Φωτο αρχείου. Eurokinissi

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση βοριάδων έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Παροδικές βροχές στα δυτικά κεντρικά και βόρεια και τοπικές νεφώσεις στα υπόλοιπα

• Η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά στα βόρεια , ενώ στα υπόλοιπα θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου

• Οι άνεμοι στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βοριάδες 6 και τοπικά 7 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Στη δυτική Ελλάδα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα είναι αισθητή στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Στα βόρεια και τα κεντρικά προβλέπεται μέγιστη θερμοκρασία 23 βαθμών και στα υπόλοιπα 27 με 29 βαθμών Κελσίου

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές έως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Παρότι κάποιες βροχές θα εκδηλωθούν τις επόμενες ημέρες αυτές θα βρίσκονται κάτω από τα κανονικά επίπεδα , ενώ στα ανατολικά οι βροχές θα είναι λίγες σχεδόν μηδαμινές

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 29/9/2010 είχαμε έντονη αστάθεια στη χώρα και στην Αθήνα σημειώθηκε χαλαζόπτωση —Το 2015 δεκάδες υδροσίφωνες εμφανίστηκαν στις βόρειες ακτές της Κρήτης.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα