Ψευτογιατρός: Νέα σοκαριστική κατάθεση – “Μου είπε ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας θεραπεύεται”

Ψευτογιατρός: Νέα σοκαριστική κατάθεση – “Μου είπε ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας θεραπεύεται”
Ο Δρ. Κόντος InTime

Ακόμα μία κατάθεση κατά του "ψευτογιατρού", αυτή τη φορά από ασθενή σκλήρυνσης κατά πλάκας. "Δεν μπορούσα να περπατήσω ούτε 100 μέτρα".

Ακόμα μία γυναίκα, αυτή τη φορά ασθενής σκλήρυνσης κατά πλάκας, κατέθεσε για τη σχέση της με τον “ψευτογιατρό” ενώπιον που Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε στη φήμη που την οδήγησε στο μοναστήρι του Πηλίου μαζί με άλλους ασθενείς, οι οποίοι με τις εξετάσεις στα χέρια τους ήθελαν να συναντήσουν το γιατρό που θεράπευσε μια μοναχή από καρκίνο.

“Πήγε, προσκύνησε και μετά πήγε σε ένα χώρο με ένα ιατρικό κρεβάτι και εκεί πήγαινε ο κόσμος, σαν αναρρωτήριο.

Εγώ τον είδα τα μεσάνυχτα. Μου είπε ότι οι ενέσεις που κάνω μου δημιουργούν προβλήματα και ότι η σκλήρυνση θεραπεύεται. Τον ρώτησα, τι σας χρωστάω και μου απάντησε «την αγάπη σου». Μου έδωσε ένα χαρτάκι με το mail του που έγραφε Νικόλαος Κόντος, Νευρογκολόγος-χειρουργός” κατέθεσε εξηγώντας πως αμέσως ακολουθούσε τη συμβουλή του σταματώντας τη θεραπεία.

Περιέγραψε τους πόνους και τις φρικτές στιγμές που έζησε εξαιτίας της “θεραπείας” και της διατροφής που της έδωσε ο κατηγορούμενος, εξηγώντας πως μέσα σε λίγους μήνες έπαυε μία τεράστια υποτροπή: “Μιλούσα σαν να έχω πάθει εγκεφαλικό. Τότε η νευρολόγος με έστειλε να πάρω κορτιζόνη. Δεν μπορούσα να περπατήσω ούτε 100 μέτρα”.

Κλαίγοντας είπε στο δικαστήριο:

Δεν καταλαβαίνω, γιατί έπρεπε να το υποστώ αυτό; Δεν ξέρω… Τα φάρμακα τα ελαφριά που έπαιρνα δεν με πιάνουν τώρα. Αν δεν έπαιρνα αυτά που μου έδωσε θα ήμουν όπως παλιά. Τώρα παίρνω πιο βαριά φάρμακα. Μου έχει ξετινάξει όλο το ανοσοποιητικό μου, κάθε 15 μέρες κάνω εξετάσεις, ελέγχω συνεχώς τα μάτια μου για ωχρά κηλίδα. Έχει επιδεινωθεί η κατάστασή μου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό….».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα