#Day 1: Ο Τομ Κρουζ φόρεσε (ξανά) τη στολή του Top Gun

#Day 1: Ο Τομ Κρουζ φόρεσε (ξανά) τη στολή του Top Gun
Στιγμιότυπο από την ταινία Top Gun, πίσω στο 1986, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ

Το Top Gun: Maverick ξεκίνησε πτήση, με τα πρώτα γυρίσματα να έχουν ήδη γίνει και τον Αμερικανό ηθοποιό να το ανακοινώνει περιχαρής στα social media

Ο Tom Cruise φόρεσε και πάλι το κράνος του και μπήκε στο υπερηχητικό αεροσκάφος του, για πρώτη φορά έπειτα από 32 ολόκληρα χρόνια. Το σίκουελ του “Top Gun” άργησε πολύ, όμως με ένα του tweet ο αστέρας του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Ήταν 17 Σεπτεμβρίου του 1986, όταν ο νεαρός τότε Τομ Κρουζ συνέχιζε το σερί εισπρακτικών επιτυχιών στον κινηματογράφο, με μια πολεμική ταινία που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά στον εμπορικό κινηματογράφο. Ο Maverick, κατά κόσμο Pete Mitchell γίνεται δεκτός στην πιο μάχιμη ομάδα πιλότων πολεμικών αεροσκαφών της Αμερικής, το σχολείο “Top Gun” όπως είναι ευρύτερα γνωστό. Η ταινία που υπολογίζεται πως είχε μπάτζετ το “πενιχρό” για τα σημερινά δεδομένα ποσό των 15 εκατ. δολαρίων έσπασε τα ταμία, κόβοντας 47,5 εκατομμύρια εισιτήριο μόνο στην Αμερική.

Εμβληματικές νότες. Σκονισμένο ηλιοβασίλεμα. Επιβλητικά set pieces. Αμερικανική μιλιταριστική προπαγάνδα. Έχουν φτιαχτεί ταινίες και με λιγότερα. Τα πρώτα τέσσερα λεπτά του ‘Top Gun’ είναι ταινία από μόνα τους.

Δεν ξέρουμε αν το ‘Top Gun: Maverick’ που θα βγει τον Ιούλιο του 2019 θα ανοίξει με τέτοιον επικό τρόπο, αλλά μπορεί να προσπαθήσει. Προς το παρόν έχουμε την φωτογραφία που πόσταρε ο Tom Cruise από την πρώτη μέρα γυρισμάτων και ναι, θυμίζει αυτά ακριβώς τα τέσσερα λεπτά.

Εσύ νιώθεις το need for speed;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα