Τροχαία: Νέα εξόρμηση για επικίνδυνη οδήγηση και “κόντρες”

Τροχαία: Νέα εξόρμηση για επικίνδυνη οδήγηση και “κόντρες”
Φωτογραφία αρχείου sooc/Nikos Libertas

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε από χθες στις 10 το βράδυ έως σήμερα στις 6 το πρωί, ειδική στοχευμένη εξόρμηση στις περιοχές του Ιλίου και του Νέου Ηρακλείου

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την αντιμετώπιση των παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής πραγματοποίησε από χθες στις 10 το βράδυ έως σήμερα στις 6 το πρωί, ειδική στοχευμένη εξόρμηση στις περιοχές του Ιλίου και του Νέου Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων βεβαιώθηκαν οι 125 ακόλουθες παραβάσεις: 18 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 18 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 9 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 21 για θόρυβο της εξάτμισης, 14 για φιμέ μεμβράνες στους υαλοπίνακες, 2 για επίδειξη ικανοτήτων, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων και 41 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν 23 άδειες ικανότητας οδήγησης, 35 άδειες κυκλοφορίας και 21 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα