30″ Seconds: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα ανατρεπτική σειρά της καραντίνας

30″ Seconds: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα ανατρεπτική σειρά της καραντίνας
30 Seconds youfly.com

Μια νέα μίνι σειρά για την καραντίνα έρχεται στο διαδίκτυο, από τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, σκηνοθέτη της σειράς "Άγριες Μέλισσες" και τις "Θεατρικές Σκηνές".

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ της Παρασκευής (01/4) στις 21:00, μια νέα μίνι σειρά που δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς “Άγριες Μέλισσες” και οι “Θεατρικές Σκηνές” ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας αποκλειστικά μια ολοκαίνουρια πρωτότυπη μίνι σειρά με τίτλο 30” (30 seconds) σε ιδέα και σενάριο της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια.

Η πρεμιέρα των 2 πρώτων επεισοδίων της σειράς θα πραγματοποιηθεί ‪την 1η Μαίου‬ στις 21:00 στο youfly.com χωρίς καμία απολύτως χρέωση, ενώ κάθε μέρα πρόκειται να ανεβαίνουν καινούρια επεισόδια και οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τη σειρά 24 ώρες το 24ώρο.

 Όσον αφορά στο πρωτότυπο και συνάμα ανατρεπτικό σενάριο, πρόκειται για την ιστορία δύο ανθρώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζει ο ένας τον άλλον από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media) σε καιρό υποχρεωτικού κατ´ οίκον περιορισμού.

 Ακολουθεί ό ένας τον άλλον και γρήγορα αναπτύσσουν μια διαδικτυακή σχέση, εντελώς διαφορετική από αυτές που συνάπτουμε στη καθημερινότητα μας.

Μία ιστορία δηλαδή για δύο ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν γνωριστεί ποτέ.

Τι συμβαίνει όμως όταν η ζωή όπως την γνωρίζουμε δεν υπάρχει πια; Τι θα συμβεί πίσω από δύο κλειδωμένες πόρτες όταν η ζωή των 30¨ πάρει τα ηνία; Και μήπως τελικά τα 30¨ για αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό story στα social media; Όπως ένα μυστικό που μοιράζονται χωρίς να το ξέρουν;

Δείτε το trailer:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα