Σε νέα φάση η συνεργασία INTERAMERICAN – Coral με το Shell Smart Club, δημιουργεί αξία για τους πελάτες

Σε νέα φάση η συνεργασία  INTERAMERICAN – Coral με το Shell Smart Club, δημιουργεί αξία για τους πελάτες

Η INTERAMERICAN με την πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, Anytime, εγκαινιάζουν με την Coral μέσα από το πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών Smart Club των πρατηρίων Shell, μια νέα περίοδο στη συνεργασία τους, που έχει ξεκινήσει από το 2014.

Η πελατοκεντρική στρατηγική τωνδύο εταιρειών αποτελεί την κοινή βάση για προτάσεις και παροχές αμοιβαίουεμπορικού ενδιαφέροντος προς τους πελάτες τους, με πραγματικό και άμεσο όφελος γι’αυτούς.

Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN προσφέρει στα μέλη του Shell Smart Club που θα κάνουν νέο συμβόλαιοοχήματος στην Anytime, προνόμια για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήριαShell. Επιπλέον, για τους υφισταμένους πελάτες της INTERAMERICAN και μέλη τουINTERAMERICAN και Anytime Club, έχουν εξασφαλιστεί, στο πλαίσιο της συνεργασίαςτων δύο εταιρειών, αντίστοιχα προνόμια από τo πρόγραμμα Smart Club.Η συνεργασία των δύο επιχειρηματικών οργανισμών είναι δυναμική, θα εξελίσσεταικαι θα εμπλουτίζεται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών τους.

Η INTERAMERICAN, με συνέπεια στοόραμα και την αποστολή της, πέρα από την ευρεία γκάμα των ασφαλιστικώνπρογραμμάτων και υπηρεσιών που διαθέτει και με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωσητης ποιότητας ζωής, αξιοποιεί αυτή τη συνεργασία με το πρόγραμμα ανταμοιβήςπελατών των πρατηρίων Shell γιατη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της, πέραν της ευρείαςγκάμας ασφαλιστικών προγραμμάτων και υπηρεσιών που διαθέτει επί μισό αιώνα καιπλέον.

Ο Πάνος Κούβαλης, Mobility andConvenience Tribe Leader της INTERAMERICAN, επισημαίνει σχετικά: «Έχονταςπεράσει σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και ταχύτατων εξελίξεων, επιζητούμετρόπους που θα υποστηρίξουν τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας,παρέχοντας σε αυτούς τη δυνατότητα μιας νέας εμπειρίας που ικανοποιείκαθημερινές ανάγκες τους. Οι συνεργασίες αποτελούν στοιχείο τηςαναπτυξιακής στρατηγικής μας. Η συμφωνία της συνεργασίας μας με τα πρατήρια Shell καιτο πρόγραμμα Smart Club βασίζεται στα κοινά χαρακτηριστικά των εταιρειών μαςαναφορικά με την εστίαση στον πελάτη, το ενδιαφέρον για την καινοτομία και τονσύγχρονο τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με την ισορροπία του κύρους και τηςαξιοπιστίας των δύο brands. Ειδικότερα στον τομέα της μετακίνησης και τη χρήσητου αυτοκινήτου, όπου η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση στην ασφαλιστικήαγορά με αιχμή την Anytime, η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει να προσφέρουμεαρκετά περισσότερα από την ασφαλιστική κάλυψη σε κάθε πελάτη μας».

Η Coral, δικαιούχος του σήματος Shell στηνΕλλάδα, έχει ηγετική θέση στην αγορά των πετρελαιοειδών. Διαθέτει δίκτυο περισσοτέρων από 750 πρατηρίων πανελλαδικά καιδιακρίνεται για τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της. Εκ μέρους της Coral, οΔιευθυντής Λιανικών Πωλήσεων Δημήτρης Σέρβης αναφερόμενος στη συνεργασία με τηνINTERAMERICAN, τονίζει: «Η Coral είναι εδώ για να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίεςστον οδηγό, μεγιστοποιώντας το όφελόςτου μέσα από μια σειρά από πρωτοποριακές συνεργασίες. Η σύμπραξη τουπρογράμματος ανταμοιβής πελατών Smart Club των πρατηρίων Shell με την INTERAMERICAN μετράει ήδηπολλά χρόνια με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες που κερδίζουν καθημερινάσυνδυάζοντας τις ανάγκες ασφάλισης και εφοδιασμού τους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα