Αίθριος καιρός με σποραδικές νεφώσεις

Αίθριος καιρός με σποραδικές νεφώσεις
Στιγμιότυπο από ηλιοβασίλεμα Eurokinissi

Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Επικράτηση θερμοκρασιών πάνω από τα κανονικά επίπεδα

• Οι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ τη Δευτέρα αλλά θα ενισχυθούν από Τρίτη

• Σχεδόν αίθριος καιρός.

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 08-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο από τις μεσημβρινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 09-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 10-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα