Ο πιο απλός τρόπος για να διεκδικήσεις ένα Tesla Model 3

Ο πιο απλός τρόπος για να διεκδικήσεις ένα Tesla Model 3

Με την αγορά ενός Laptop HP ENVY από το Πλαίσιο, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για ένα Tesla Model 3.

Τι κάνει ένα Tesla στα καταστήματα Πλαίσιο; Σε περιμένει να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν! Αρκεί βέβαια, να σπεύσεις να προμηθευτείς το πανίσχυρο Laptop HP ENVY. Μ’ αυτόν τον τρόπο, εύκολα και απλά, θα έχεις μ’ ένα σμπάρο… δυο τρυγόνια: Και καινούριο ηλεκτρικό Ι.Χ. αξίας 70.000 ευρώ αλλά και καινούριο φορητό υπολογιστή με έκπτωση 200 ευρώ.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Τα καταστήματα Πλαίσιο δίνουν την ευκαιρία να μπεις στην κλήρωση για ένα σύγχρονο, ηλεκτρικό και καινοτόμο Tesla Model 3 Performance, το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία ηλεκτροκίνητα οχήματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και -όχι άδικα- θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα του Έλον Μασκ και της Tesla. Η αξία του, όπως προαναφέρθηκε, φθάνει το ποσό των 70.000 ευρώ.

Πέραν του πολυτελούς δώρου, τα καταστήματα Πλαίσιο προχωρούν και σε μια γενναιόδωρη έκπτωση της τάξης των 200 ευρώ για την αγορά του πανίσχυρου και ευέλικτου HP ENVY, το οποίο διατίθεται στην τιμή μόλις των 899 ευρώ -από 1.099 της αρχικής τιμής και περιλαμβάνει εγγύηση για δύο ολόκληρα χρόνια.

Τι εστί HP ENVY

To HP Envy είναι ένα κορυφαίο αλλά παράλληλα ευέλικτο laptop, με FHD οθόνη αφής και έξυπνη σχεδίαση

Ο πανίσχυρος 8πύρηνος επεξεργαστής προσφέρει τρομερές ταχύτητες έως 4,3 Ghz (max boost), ενώ η μνήμη RAM 16GB DDR4 σού επιτρέπει να τρέχεις τις εφαρμογές που χρειάζεσαι, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή καθυστέρηση είτε σε εικόνα είτε σε video.

Ταυτόχρονα, η οθόνη πολλαπλής αφής 15,6” FHD (1920 x 1080) έχει γυάλινη επιφάνεια από άκρη σε άκρη, με κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή φωτεινότητα (250 nits), ενώ με την επαναφορτιζόμενη γραφίδα (HP MPP 2.0 Tilt) μπορείς να αφήσεις τη δημιουργικότητά σου πλήρως ελεύθερη, αποτυπώνοντας κάθε περίπλοκο σχέδιο με απόλυτη ακρίβεια.

Και όσον αφορά τη μεταφορά του, μην νοιάζεσαι καθόλου. Με βάρος μόλις 1,86 κιλά, μπαταρία λιθίου 51Wh και HP FastCharge, μπορείς να «μεγαλουργήσεις» όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε στιγμή.

Η εμπειρία του HP ENVY απογειώνεται με τα Windows 11 Pro, τα οποία προσφέρουν μια σειρά δυνατοτήτων και βελτιώσεων.

Πώς μπορείς να το αποκτήσεις

Ο διαγωνισμός θα «τρέχει» έως τις 30 Ιουνίου ή έως την εξάντληση των αποθεμάτων του HP ENVY. Επομένως, μην χάνεις χρόνο και σπεύσε άμεσα σ’ ένα από τα καταστήματα Πλαίσιο, προκειμένου να αποκτήσεις τον πανίσχυρο υπολογιστή και να διεκδικήσεις το μεγάλο δώρο!

Περισσότερες πληροφορίες για την κλήρωση που δεν πρέπει να… χάσεις, μπορείς να βρεις ΕΔΩ. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα 24 φυσικά καταστήματα, τα οποία υπάρχουν σε έξι διαφορετικές πόλεις (Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης) της χώρας.

Μπορείς επίσης, να τηλεφωνήσεις στο 210 2895000, από Δευτέρα έως Σάββατο, 9.00 το πρωί με 9.00 το βράδυ. Και φυσικά, υπάρχει το site, όπου υπάρχει η δυνατότητα για άμεση παράδοση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα