James Bond: Αντιπλοίαρχος του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού ο Ντάνιελ Κρεγκ

James Bond: Αντιπλοίαρχος του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού ο Ντάνιελ Κρεγκ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ LPhot Lee Blease/Ministry of Defence via AP

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έγινε επίτιμος αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, τον ίδιο τίτλο που είχε στη μεγάλη οθόνη ο πράκτορας 007.

Λένε πως πολλές φορές η τέχνη μιμείται τη ζωή, όμως ενίοτε συμβαίνει και το αντίθετο, όπως στην περίπτωση του Ντάνιελ Κρεγκ, του διάσημου ηθοποιού που υποδύεται τον μυστικό κατάσκοπο 007.

Ο διάσημος ηθοποιός μπορεί να αποχαιρετά τον James Bond με την τελευταία ταινία δράσης, No Time to Die“, ωστόσο τον ενώνει κάτι ακόμα με τον φανταστικό χαρακτήρα που υποδύθηκε στις πέντε τελευταίες ταινίες.

Όπως αναφέρει το CNN, ο Ντάνιελ Κρεγκ έλαβε συμβολικά από τον ίδιο τον Αρχηγό του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας τον βαθμό του Αντιπλοιάρχου επί τιμή, καθώς ο θρυλικός μυστικός πράκτορας της Βρετανικής Αντικατασκοπίας έφερε το βαθμό του Αντιπλοιάρχου (Commander) του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ LPhot Lee Blease/Ministry of Defence via AP

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον επίτιμο διοικητή Ντάνιελ Κρεγκ στο Βασιλικό Ναυτικό”, δήλωσε ο αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού Πρώτος Λόρδος Ναύαρχος, σερ Τόνι Ραντάκιν. Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι γνωστός ως Αντιπλοίαρχος Μποντ τα τελευταία 15 χρόνια, ένας αξιωματικός του ναυτικού που κρατά τη Βρετανία ασφαλή μέσω αποστολών σε όλο τον κόσμο. Αυτό κάνει το πραγματικό Βασιλικό Ναυτικό κάθε μέρα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και την ικανότητα με τον ίδιο τρόπο όπως ο ίδιος ο Μποντ”.

Ο αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού Πρώτος Λόρδος Ναύαρχος, σερ Τόνι Ραντάκιν με τον Ντάνιελ Κρεγκ LPhot Lee Blease/Ministry of Defence via AP

Ο Κρεγκ επιθυμεί, σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο, να χρησιμοποιήσει τη νέα στρατιωτική του θέση, ως έναν τρόπο για να βοηθήσει τις στρατιωτικές οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείο, αναφέρει η δήλωση. Αξίζει να σημειωθεί πως η θέση του διοικητή είναι ο έβδομος υψηλότερος βαθμός στο Βασιλικό Ναυτικό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα