Γάτα έπεσε από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου και δεν έπαθε τίποτα

Γάτα έπεσε από τον 5ο όροφο φλεγόμενου κτιρίου και δεν έπαθε τίποτα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Γάτα έπεσε από τον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου που είχε τυλιχτεί στις φλόγες και επέζησε. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο Σικάγο έρχεται να επιβεβαιώσει το ρητό περί εφτάψυχων γατών. Ο λόγος για μία γάτα που επιβίωσε πέφτοντας από τον 5ο όροφο κτιρίου που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, όπως αποδεικνύει και βίντεο της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Σικάγο.

Το προσωπικό της τοπικής Πυροσβεστικής κατέγραφε σε βίντεο εικόνες από το εξωτερικό του κτιρίου καθώς οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά, όταν μια μαύρη γάτα εμφανίστηκε μέσα από μαύρους καπνούς και έκανε “βουτιά” στο κενό μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες έμειναν με κομμένη την ανάσα για να διαπιστώσουν κάτι φανταστικό: η γάτα που πήδηξε από τον πέμπτο όροφο συνέχισε ατάραχη την πορεία της..

“Πήγε κάτω από το αυτοκίνητό μου και κρύφτηκε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα. Μετά από δύο λεπτά βγήκε και προσπάθησε να σκαρφαλώσει τον τοίχο για να επιστρέψει”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρι Λάνγκφορντ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα