Το Αυτό Κεφάλαιο 2: Ο τρόμος επιστρέφει στις αίθουσες

Το Αυτό Κεφάλαιο 2: Ο τρόμος επιστρέφει στις αίθουσες

Ο σατανικός Πένιγουαϊζ επιστρέφει. Οι ήρωες θα αναγκαστούν να βουτήξουν στη ζοφερή φωλιά του για να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους τους.

Το “Αυτό Κεφάλαιο 2” είναι σίγουρα η ταινία της εβδομάδας.

Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι. Στο δεύτερο κεφάλαιο, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι. Μπορεί οι φίλοι από το Κλαμπ των Χαμένων να έχουν μεγαλώσει και να έχουν φύγει μακριά, αλλά ένα κρίσιμο τηλεφώνημα τους φέρνει πίσω εκεί όπου όλα ξεκίνησαν.

Σενάριο (βασισμένο στο μυθιστόρημα ΙΤ του Στίβεν Κινγκ): Γκάρι Ντάουμπερμαν

Σκηνοθεσία Άντι Μουσιέτι.

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία της γυναίκας του, η οποία εξαφανίστηκε πριν από χρόνια, ο Ζακ Βιγκιέ οδηγείται σε δίκη και τελικά αθωώνεται. Ο εισαγγελέας όμως ασκεί έφεση και η Νορά, μια γυναίκα η οποία τον γνωρίζει ελάχιστα, κάνει σκοπό της ζωής της να αποδείξει την αθωότητά του. Βρίσκει έναν ικανότατο δικηγόρο και παραμελεί οικογενειακά κι επαγγελματικά καθήκοντα για να τον βοηθήσει.

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Τζέσικα Τσάστεϊν, Μπιλ Χέιντερ, Αϊζέια Μουσταφά, Τζέι Ράιαν, Τζέιμς Ράνσον, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Άντι Μπιν, Ξαβιέ Ντολάν.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του PopCode στην ταινία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα