Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πραγματοποιήθηκε, παρά τους χάκερ, το πρώτο sold-out διαδικτυακό live στην Ελλάδα

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πραγματοποιήθηκε, παρά τους χάκερ, το πρώτο sold-out διαδικτυακό live στην Ελλάδα
Facebook

Η πρώτη sold-out online συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου,ενώ λίγο έλειψε να μην γίνει λόγω κακόβουλης επίθεσης στην πλατφόρμα

Είναι γεγονός ότι η πανδημία του κορονοϊού έφερε νέα δεδομένα στον τρόπο διασκέδασης του κόσμου, καθώς λόγω της απαγόρευσης συνωστισμού, βρέθηκαν λύσεις όπως για παράδειγμα η διοργάνωση online συναυλιών.

Αυτή η μορφή ψυχαγωγίας έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή της από τις πρώτες ημέρες της καραντίνας, ως ένας αυθόρμητος τρόπος επικοινωνίας και ανάγκης για καλλιτεχνική έκφραση και μέσα σε λίγους μήνες εξελίσσεται σε έναν οργανωμένο τρόπο παρουσίασης θεαμάτων.

Με αποκορύφωμα την πρώτη εγχώρια sold out διαδικτιακή συναυλία που προγραμματίστηκε για το βράδυ του Σαββάτου (05/09) με τον μοναδικό Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Ο μουσικός είχε ανακοινώσει ήδη από τον περασμένο μήνα πως θα έδινε μία Online συναυλία, την οποία θα μπορούσε να παρακολουθήσει, όποιος επιθυμούσε, μέσω της πλατφόρμας estage.gr, έναντι 5 ευρώ.

Λίγο το γεγονός ότι ο Θανάσης έχει πιστό κοινό, λίγο ότι δίπλα στο μήνα “Σεπτέμβρης” για πολλούς βρίσκεται το όνομα του εν λόγω μουσικού, αλλά και λόγω των περιορισμένων μουσικών δρώμενων που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες, δημιουργήθηκε μεγάλος διαδικτυακός πανικός.

Χιλιάδες πιστοί θαυμαστές του τραγουδοποιού έσπευσαν από νωρίς να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους ακολουθώντας την διαδικασία αγοράς του διαδικτυακού εισιτηρίου.

Με έκπληξη, κάποιοι που άφησαν για τελευταία στιγμή την αγορά του εισιτηρίου τους αντίκρισαν τη λέξη “εξαντλημένο” στις οθόνες τους. “Μα πώς γίνεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια Online συναυλίας;”, βρέθηκαν να αναρωτιούνται πολλοί που έμειναν “εκτός”.

Είναι γεγονός ότι σε κάθε τί που γίνεται για πρώτη φορά ενδέχεται να υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια. Από τον κανόνα δεν ξέφυγε και το χθεσινό λάιβ, καθώς λόγω τεχνικών προβλημάτων η σελίδα “έπεσε” για πάνω από 2 ώρες.

Απαντώντας στα εκατοντάδες μηνύματα διαμαρτυρίας οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν, κάποια στιγμή, ότι η ιστοσελίδα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης γεγονός που οδήγησε στην μεγάλη αυτή καθυστέρηση.

Κατά τις 11 το βράδυ μάλιστα δημοσιεύτηκε μία βιντεοσκοπημένη δήλωση του ίδιου του Θανάση Παπακωνσταντίνου ο οποίος, εμφανώς αμήχανος μιας και δεν είχε καμία απολύτως ευθύνη για το πρόβλημα, ζητούσε συγγνώμη από το κοινό για την αναμονή. Ταυτόχρονα ενημέρωσε τους απογοητευμένους φαν του πως η συναυλία θα επαναληφθεί και το βράδυ της Κυριακής έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν τα κατάφεραν το Σάββατο.

“Δεν ευθυνόμαστε εμείς για όλο αυτό. Μάς ενημέρωσαν πως η πλατφόρμα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης. Αν συμβαίνει όντως αυτό κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μουσικός.

Γύρω στα μεσάνυχτα η συναυλία πραγματοποιήθηκε.Το μεγάλο φαν κλαμπ του Θανάση τον απόλαυσε έστω και μετ΄ εμποδίων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα