Γιώργος Αμούτζας: “Έχασα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες – Ήμουν με το στιλό στο χέρι για να υπογράψω”

Γιώργος Αμούτζας: “Έχασα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες – Ήμουν με το στιλό στο χέρι για να υπογράψω”
Ο Γιώργος Αμούτζας στο The 2night show Glomex

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά "Σασμός", αποκάλυψε πώς έχασε μέσα απ' τα χέρια του τον ρόλο στις "Άγριες Μέλισσες". Τι είπε για την δυσλεξία που αντιμετωπίζει.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (17/01) ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, ο οποίος εμφανίζεται φέτος στη δραματική σειρά “Σασμός”, όπου υποδύεται τον Νικηφόρο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εξήγησε γιατί η υποκριτική ήταν μονόδρομος στη ζωή του, ενώ μίλησε για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί από κάποιους που σχετίζουν την πορεία του με τον πατέρα του, Σταύρο Δελλή, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της σχολής Ίασμος.

Ο Γιώργος Αμούτζας περιέγραψε, επίσης, πώς έχασε μέσα από τα χέρια του τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, αναφέροντας:

“Είναι λίγο ελληνικό φαινόμενο, όταν στενοχωρηθούμε για έναν ρόλο που πιθανόν δεν τον πήραμε και τον πήρε κάποιος άλλος, αυτομάτως να ψάχνουμε να βρούμε τι άλλο έφταιγε πέρα από εμάς. Εμείς, όμως, δεν ευθυνόμαστε ποτέ. Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτόν τον ρόλο τον ήθελα πολύ, αλλά δεν έκατσε και δεν έγινε. Τον πήρε κάποιος άλλος και αναγνωρίζω πως αυτός που πήρε τη θέση μου, είναι πολύ καλός. Έχει συμβεί σε εμένα αυτό, έχω χάσει ρόλο που έκανα πέντε οντισιόν, ήμουν με το στιλό στο χέρι για να υπογράψω για τη δεύτερη σεζόν στις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό”.

“Είδα μετά τη σειρά και είπα “κοίταξε να δεις, είναι πολύ καλός, μπράβο του”. Μεγάλο μέρος γι’ αυτό που είπα, οφείλεται στην παιδεία. Με στενοχωρεί να ακούω ότι δεν πήραν εμένα και πήραν τον άλλον γιατί έχει κονέ. Είναι πολύ κουραστικό. Και εγώ έχασα πολλούς ρόλους και αναγνώρισα το λάθος μου”, συμπλήρωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στη δυσλεξία που αντιμετωπίζει.

Έπρεπε να κάνω κάποια γυρίσματα σε άγνωστο κείμενο, λόγω της δυσλεξίας μου, ήταν δύσκολο για μένα”, είπε για ενώ προέτρεψε όλα τα παιδιά να μην αισθάνονται ότι μειονεκτούν σε κάτι.

Όσο για τη συμμετοχή του στη σειρά “Σασμός” του Alpha, δήλωσε:

“Όταν με πήραν για τον Σασμό, ήμουν στα γυρίσματα για τη σειρά “Βάρδιανος στα Σπόρκα”, γύρισα άρον άρον με τη μηχανή. Στην καθημερινότητά μου είμαι περισσότερο Νικηφόρος παρά Γιώργος. Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας, έχει ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα